Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • iPhone 4 32gb NEISPRAVAN (ugasio se i ne pali se)- 1100 kuna
  • iPhone 4 32gb NEISPRAVAN (ugasio se i ne pali se)- 1100 kuna
  • iPhone 4 32gb NEISPRAVAN (ugasio se i ne pali se)- 1100 kuna
  • iPhone 4 32gb NEISPRAVAN (ugasio se i ne pali se)- 1100 kuna

iPhone 4 32gb NEISPRAVAN (ugasio se i ne pali se)- 1100 kuna

Cijena
146 €
Šifra oglasa: 5932446

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb

Opis oglasa

Molim Vas koji nemate pametnijeg posla od tipkanja SMS poruka i nudite mizeriju da zaradite, NA SMS PORUKE VEZANE ZA OGLAS NE ODGOVARAM! HVALA!
U zamjenu može ispravan i sa pripadajućom opremom iPhone 3GS 16gb ili 32 GB.

Prodajem iPhone 4 sa 32gb memorije, samo telefon bez kutije i opreme, relativno dobrog izgleda, sa kojom ogrebotinom od nošenja u džepu na prednjoj i zadnjoj strani.
Uređaj je radio i ugasio se sam od sebe nakon čega je upaljen i radio je, i tako se desilo još par puta u proteklih par mjeseci, punio se malo duže nego prije i malo se više grijao. Sad više neće upaliti i kad se spoji na punjač ništa se ne dešava i iako je tako punjen cijelu noć neće upaliti.
Tko se razumije u popravke (a znam da serviseri kupuju na njuškalu) može pokušati popraviti ili upotrijebiti ekran, poklopac baterije, kamere, wireless, GSM prijemnik, vibro motor, tipke za paljenje, vibru, pojačavanje, home tipku, kompletno kućište, mikrofon, zvučnike, priključak za slušalice, priključak za punjenje, itd. Sve to kad se pojedinačno prodaje da se dobro zaraditi. Ipak, sve je original, nije sa ebay....

Možemo se još dogovoriti za cijenu, nije fixna ali neće u pola manje pa vi koji nudite 500 kuna, lijepo molim preskočite ovaj oglas. Hvala!
Meni se ne raskapa i nemam vremena svakog čekati za neki dio pa prodajem kompletnog. Ako vam treba LCD, ovo je ipak originalni....kao i sve drugo....
Zagreb (blizu kvatrića).
ŠALJEM I POŠTOM NAKON UPLATE NA RAČUN.
Oglas objavljen
08.09.2012. u 16:35
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1464 puta