Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • MULA IGRAČKE IKEA LOT
  • MULA IGRAČKE IKEA LOT
  • MULA IGRAČKE IKEA LOT
  • MULA IGRAČKE IKEA LOT
  • MULA IGRAČKE IKEA LOT
  • MULA IGRAČKE IKEA LOT

MULA IGRAČKE IKEA LOT

Cijena
15,93 €
Šifra oglasa: 29090484

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Velika Gorica, Centar
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodajem MULA Ikea igračke u lotu. Cijena cijelog lota je samo 120 kn. Možete kupiti i pojedinačno igračku koja vam se sviđa. Sve su igračke drvene osim plastičnih čaša za slaganje. Igračke su u odličnom stanju, bez greške i sve je na broju. Prve 4 igračke su kupljene u Ikei, serija MULA, a peta - drveni labirint je Beeboo. Ove edukativne igračke razvijaju precizne motoričke vještine i logičko razmišljanje
"MULA serija dizajnirana je kako bi vaše dijete učilo i istraživalo. Svaki smo dio temeljito testirali, tako vaše dijete može bacati, udarati i žvakati ove igračke – one će izdržati. Zato što se igrom uči za cijeli život."


1. DIZALICA S KOCKAMA = cijena 65 kn (u trgovini 100 kn)
Pomicati kocke za gradnju s pomoću dizalice i vući ih na kamionu jako je zabavno. Dijete na taj način razvija logičko razmišljanje, koordinaciju oka i ruke te rad obiju strana tijela. Čvrsta drvena konstrukcija dorasla izazovima prijevoza. Dizalica i kocke s magnetima omogućuju lakše dizanje i tovarenje. Dizalica se može odspojiti. Zahvaljujući vezici, lako se vuče za sobom.

2. BLOK I ČEKIĆ = cijena 40 kn (u trgovini 60 kn)
Pomaže djeci razviti motoričke vještine i okulomotornu koordinaciju. Po ovoj igrački dijete može udarati koliko god želi, a kad tiple prođu na drugu stranu, može ponovno započeti. Dijete može izvlačiti i zabijati tiple u rupe, svaki put ispočetka.

3. PRSTENOVI ZA SLAGANJE = cijena = 30 kn (u trgovini 50 kn)
Vaše dijete može slagati kolutove i učiti o bojama i oblicima istovremeno. Razvija precizne motoričke vještine i logičko razmišljanje.

4. ČAŠE ZA GRADNJU = cijena 10 kn (u trgovini 15 kn)
Složi, razvrsta, izgradi – i onda ispočetka! Vaše će dijete naučiti puno novih stvari kad ga pustite da samo otkriva i istražuje. Razvija precizne motoričke vještine i logičko razmišljanje. Za raznovrsniju igru; gradnju, slaganje puzzli, skupljanje vode ili pečenje kolača od pijeska.

5. LABIRINT beeboo = cijena 15 kn (u trgovini cca 30 kn)
Pomicanje drvenih kuglica po stazi zabavan je način učenja boja i oblika. Razvija precizne motoričke vještine i logičko razmišljanje.
Oglas objavljen
22.07.2019. u 22:06
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
358 puta