Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Nutrimedica eko ulje konoplje 500 ML
  • Nutrimedica eko ulje konoplje 500 ML
  • Nutrimedica eko ulje konoplje 500 ML
  • Nutrimedica eko ulje konoplje 500 ML

Nutrimedica eko ulje konoplje 500 ML

Cijena
10,49 €
Šifra oglasa: 9959217

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trnje, Vrbik

Opis oglasa

Nutrimedica eko hladno prešano ulje od konoplje 500 ml
Redovna cijena: 79,90 kn


Organsko ulje konoplje sadrži idealan omjer Omega-3 i Omega- 6 masnih kiselina koje ljudsko tijelo ne može samo proizvesti. Omega masne kiseline pomažu u prevenciji od mnogih bolesti krvožilnog sustava te su neophodne za pravilan stanični metabolizam. Konopljino ulje je jedino jestivo ulje koje u svom sastavu ima gama linolensku i steraedonsku kiselinu koje igraju veliku ulogu u našem metabolizmu pod utjecajem stresa. Ulje konoplje u potpunosti zamjenjuje ulje noćurka i boreča te je znatno boljeg okusa.
Ulje konoplje također djeluje protuupalno i ne zatvara pore, što je idealno za problematičnu kožu sklonu ekcemima i aknama.

Svi proizvodi su orginalno zapakirani, iz trgovine. Svi proizvodi su naš izbor i naša preporuka kao najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda na tržištu. Moguće je osobno preuzimanje na adresi Cernička 30 (križanje Vukovarske i Cerničke u blizini Trešnjevačkog placa). Dostava je moguća pouzećem ili uz prethodnu uplatu na račun po cijeloj Hrvatskoj. Za pakete do 1kg težine cijena dostave iznosi pouzećem iznosi 32.5 kn, a bez pouzeća (prethodnom uplatom na račun) iznosi 26,5 kn. Uz narudžbu više proizvoda moguć je popust i besplatna poštarina (ovisno o iznosu, prema dogovoru).
Kontakt tel: 095 111 111 5

http://planetzdravlja.com/webshop/index.php?route=product/product&product_id=159

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
17.10.2017. u 10:21
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
6774 puta