Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • REGA – ARIA MK3
  • REGA – ARIA MK3
  • REGA – ARIA MK3

REGA – ARIA MK3

Cijena
795,01 €
Šifra oglasa: 34514139

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Gornja Dubrava, Studentski grad
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

- MINT STANJE 10/10
- KUPLJEN U NJEMAČKOJ KOD OVLAŠTENOG DISTRIBUTERA U 09. MJ. 2020
- RAČUN I GARANCIJA
- ORIGINAL AMBALAŽA
- CIJENA FIKSNA
- BEZ ZAMJENA


Smještena u najnovijem prilagođenom kućištu s pola širine kako bi mu dale novi izgled i odgovarale ponudi, dva su potpuno odvojena phono predpojačala visokih performansi. Jedna potpuno prilagodljiva, namjenska MC i jedna MM. Svaka je faza dizajnirana i dizajnirana da maksimizira potencijal vašeg analognog sustava, a istovremeno ostaje laka za upotrebu i postavljanje.

Napomena: Sve postavke Aria MK3 MC bit će tvornički postavljene za sve modele Rega MC zvučnice. Pogledajte karticu Specifikacije za
više informacija.

Tehnologija
Aria je “potpuno analogno pojačalo” bez digitalnih upravljačkih sklopova. Potpuno aluminijsko kućište štiti unutarnji krug od bilo kakvih zalutalih RFI signala. Naši su dizajneri izbjegli uključiti suvišne uređaje jer ometaju put signala i pogoršavaju kvalitetu zvuka. Aria uključuje mnoge inovativne dizajnerske ideje, uključujući samopodesivu servo kontrolu kako bi MC ulazni krug bio na optimalnom nivou, kompenzirajući bilo kakve promjene u okolini ili radnoj temperaturi.

Oba stupnja imaju svoje zasebne ulazne utičnice i ulazni krug pretpojačala. To nam je omogućilo da dizajniramo ulazne sklopove po mjeri za svaku vrstu uloška bez kompromisa. Prebacivanje signala izvodi se na visokoj razini i niskoj impedanciji (putem releja) osiguravajući da nema pogoršanja signala.

MC dizajn i značajke

MC ulaz koristi paralelno povezane niskošumne FET-ove (Field Effect Transistor’s) konfigurirane kao složeni par. Upotreba FET tranzistora osigurava da u svitku uloška ne struji “bias” kako ne bi poremetila osjetljivu magnetsku geometriju uloška. MC ulaz ima mogućnost odabira otpornog ulaznog opterećenja od 70 ohma do 400 ohma i kapacitivnog opterećenja od 1000pF do 4200pF. Ulazna osjetljivost može se promijeniti za 6dB putem stražnje ploče.

MM ulaz koristi bipolarne ulazne tranzistore s malim šumom, također konfigurirane kao složeni par. Postoje dva zasebna napajanja za svaki kanal i daljnja napajanja za svaki od ulaznih krugova s ​​niskom razinom šuma. Nichicon FG elektrolitski kondenzatori korišteni su u kritičnim položajima tijekom cijelog napajanja. Polipropilenski kondenzatori korišteni su u signalnom putu i mrežama za izjednačavanje. Diskretni krugovi koriste se u cijelom signalnom putu osiguravajući potpunu kontrolu dizajna sklopa.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Maximum output level = 11v RMS

Rated output level = 200mV

Output resistance = 100Ù

Minimum output resistance for a –3dB point at 15Hz = 1K


AC supply 230v & 115v Nominal +/- 10%

230v 20mm Fuse T250mAL

115v 20mm Fuse T500mAL


Power Consumption = 10 Watts

Ambient operating temperature 5 to 35°C


Dimensions: W 218mm x D 315mm (325 incl earth nut) x H 78mm


Aria MC dip switch settings for all Rega MC cartridge models.

Please Note: All new units are factory set and no adjustments are required.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
06.05.2021. u 23:58
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
160 puta