Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Musical Fidelity M8xi - high end integrirano pojačalo + DAC
  • Musical Fidelity M8xi - high end integrirano pojačalo + DAC
  • Musical Fidelity M8xi - high end integrirano pojačalo + DAC
  • Musical Fidelity M8xi - high end integrirano pojačalo + DAC
  • Musical Fidelity M8xi - high end integrirano pojačalo + DAC

Musical Fidelity M8xi - high end integrirano pojačalo + DAC

Cijena
4.194,04 €
Šifra oglasa: 37464510

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Črnomerec, Mikulići
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Na prodaju je high end integrirano pojačalo Musical Fidelity M8xi u stanju potpuno novoga (mint), srebrne boje (silver), kao na slikama. Uz pojačalo ide originalni račun i ovjerena garancija, koja vrijedi još punih godinu i pol dana, do 12. mjeseca 2023. Uređaj je kupljen kod hrvatskog zastupnika na samome kraju 2021. g., staro dakle svega 6 mjeseci, te je u besprijekornom tehničkom i optičkom stanju i rijetko u upotrebi, taman usvirano.

Pojačalo u sebi ima ugrađen DAC.

Uz pojačalo ide sve kao u trgovini: originalni račun, ovjerena garancija, originalna kutija, kabel, pribor i uputstva.

Kao što se može provjeriti na internetu (https://www.bojezvuka.hr/proizvod/musical-fidelity-m8xi/), novo pojačalo košta 53 230 kn (u EU 7 000 - 7 500 €), ovdje znatno jeftinije a praktički novo i s garancijom do kraja iduće godine.

Višestruko nagrađivano pojačalo iznimne kvalitete i pravi "teškaš": samo pojačalo bez kutije teži 46 kg te ima 550 watti na 8 i čak 870 watti na 4 ohma.

Radi se o dva izlazna pojačala u jednom kućištu u dual mono ustroju, ali "pravom", tj. dva mono pojačala, svako za jedan kanal sa zasebnim napajačkim sklopom, uz dva masivna toroidalna transformatora.Točnije, ovdje je zapravo riječ o 4 zasebna mono pojačala, od kojih su 2 povezana u mosnom (bridge) spoju. Pretpojačalo ima vlastito napajanje.

2 para balansiranih (XLR) ulaza i par balansiranih (XLR) izlaza, 4 nebalansirana (RCA), 2 optička i 2 COAX ulaza te 2 nebalansirana (RCA), jedan optički i jedan COAX izlaz. USB ulaz i trigger priključci te po dva para po kanalu priključci za zvučnike.

Potpuni opis (https://www.musicalfidelity.com/uploads/catalogerfiles/m8xi/5_MF-M8xi-Flyer.pdf) i specifikacije na službenim stranicama proizvođača (https://www.musicalfidelity.com/products/m8series/m8xi).

Pojačalo se može vidjeti i poslušati prema prethodnom dogovoru.

Prodajem zbog prelaska na cijevno pretpojačalo i monoblokove.

Cijena nije fiksna.

Bez zamjena.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
19.07.2022. u 10:05
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
903 puta