Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • AUDIOPHONICS STEALTH Power Cable 1.5m
  • AUDIOPHONICS STEALTH Power Cable 1.5m
  • AUDIOPHONICS STEALTH Power Cable 1.5m

AUDIOPHONICS STEALTH Power Cable 1.5m

Cijena
90 €
Šifra oglasa: 42599721

Osnovne informacije

Lokacija
Osječko-baranjska, Osijek, Donji grad
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Odlično zvučeći kabl prodajem jer je postao višak. Cijena je nabavna, bez troška dostave koji sam podmirio.

Elecaudio CS-331B kabel je kabel za napajanje koji integrira materijale i tehnologije obično rezervirane za proizvode s puno višim cijenama. Stoga se svaki vodič sastoji od 7 niti, koje se same sastoje od 10 niti OFC bakra s promjerom od 0,25 mm svaka, za poprečni presjek po vodiču od 3,5 mm².

Ova 3 vodiča pojedinačno su izolirana PVC omotačem i drže se na mjestu pomoću pamučnog umetka koji pruža i fleksibilnost i čvrstoću sklopu.

Kabel također ima dvostruku zaštitu. Prvi koristi aluminijsku traku, dok je drugi ekran izrađen od fino pletenog bakra. Između ova dva oklopa, OFC bakrena odvodna žica prolazi kroz cijeli kabel kako bi se osiguralo linearno uzemljenje kako bi se osigurala pojačana zaštita od radijskih (RFI) i elektromagnetskih (EMI) smetnji.

Jedinica je zaštićena debelim zaštitnim omotačem od PVC-a debljine 3,5 mm, čime se osigurava izvrsna izdržljivost kabela. Kabel je konačno prekriven Viablue pletenim najlonskim omotačem s najljepšim efektom.

https://www.audiophonics.fr/en/power-cables/audiophonics-stealth-power-cable-schuko-c15-ofc-copper-shielded-3x35mm-15m-p-11846.html

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
22.04.2024. u 09:50
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
162 puta