• ZAR 65 Classic (Luxury Plus)
  • ZAR 65 Classic (Luxury Plus)
  • ZAR 65 Classic (Luxury Plus)
  • ZAR 65 Classic (Luxury Plus)
  • ZAR 65 Classic (Luxury Plus)
  • ZAR 65 Classic (Luxury Plus)
  • ZAR 65 Classic (Luxury Plus)
  • Nemoj propustiti priliku!

ZAR 65 Classic (Luxury Plus)

Cijena
47.950 €
Šifra oglasa: 38347522

Osnovne informacije

Lokacija plovila
Slovenija
Proizvođač
ZAR
Model
65 Classic (Luxury Plus)
Godina proizvodnje
2022
Vrsta veza
suhi vez
Duljina plovila
6,50 m
Širina plovila
2,55 m
Broj osoba
12
Vrsta motora
vanjski
Stanje
novo

Opis oglasa

ZAR 65 Classic Plus velik je, prostran i udoban. To je najbolja interpretacija filozofije koja je iznjedrila dinastiju ZAR. Sve na plovilu je funkcionalno, promišljeno i namjenski građeno. Osam/devet sjedala koja se pomiču prema naprijed dizajnirana su za maksimalnu moguću udobnost, sjedala su izrađena prema suvremenim studijama ergonomije kao iu najprestižnijim limuzinama.
ZAR 65 Classic Plus je brz i siguran, mekan na valovima, upravljiv i okretan čak iu najgorim uvjetima na moru, ponajviše zahvaljujući vrlo dubokom i dugom trupu. Savršena je ako vam je potrebna najveća moguća površina za uživanje u suncu i moru. Dva ogromna prednja i stražnja spavaća područja, udobna blagovaonica sa stolom i dovoljno prostora za jednostavan život na brodu.
ZAR 65 Classic Plus dolazi u kompletu s kormilarskom konzolom s prednjim sjedalom za dvoje, kormilom i rukohvatom od nehrđajućeg čelika, hidrauličnim upravljanjem, vjetrobranskim staklom, jednim unutarnjim pretincem, vodonepropusnim vratima pretinaca, anatomskim jastukom za sjedalo i naslonom sjedala prednje konzole, anatomski oblikovanim vozačevim sjedalom za dvoje , omogućava vožnju u polusjedećem položaju, ljestve od nehrđajućeg čelika, nos vitla od nehrđajućeg čelika sa štitom od nehrđajućeg čelika 9 kg sidro od nehrđajućeg čelika, pramčani jastuk, krmeni jastuk, naslon za glavu na krmenom sjedalu, podstavljeni naslon na krmi koji se može koristiti i za produženje ležaljke na krmi, 3 jastuka za glavu na pramcu, potiskivač, manometar i vesla. Svi jastuci izrađeni su od ekspandiranog poliuretana sa zatvorenim ćelijama.

ZAR 65 Classic Luxury dodaci:
Iste značajke kao ZAR 65 Classic s poboljšanim bijelo/sivim karbonskim presvlakama, sportskim upravljačem, platformama za plivanje i pločom s prekidačima. Cijena sa Luxury dodacima je 50.860€ bez PDV-a.

ZAR 65 Classic Plus dodaci:
Iste značajke kao ZAR 65 Classic, ali s posebnom konzolom za morski/kemijski WC i tuš. Cijena ovog modela je 51.680€ bez PDV-a.

Cijena za ZAR 65 Classic Luxury Plus je 54.950€ bez PDV-a.

Neto težina gumenjaka (bez opreme, tekućine ili motora) ± 10% je 880 kg
Najveća važeća snaga motora: kW 166/KS 225
Preporučena snaga motora: 140/180 KS
Duljina osovine motora: L

Cijena je bez PDV-a.

Karta

Objekti u blizini

MOTO-NAUTIKA

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia
Oglas objavljen
17.01.2023. u 13:30
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
1387 puta

MOTO-NAUTIKA

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia