• KOTLOVNICA CENTROMETAL EKO-CKB P S INOX KOTLOM 65L + SET PELETA 14kW
  • KOTLOVNICA CENTROMETAL EKO-CKB P S INOX KOTLOM 65L + SET PELETA 14kW
  • KOTLOVNICA CENTROMETAL EKO-CKB P S INOX KOTLOM 65L + SET PELETA 14kW
  • KOTLOVNICA CENTROMETAL EKO-CKB P S INOX KOTLOM 65L + SET PELETA 14kW
  • Nemoj propustiti priliku!

KOTLOVNICA CENTROMETAL EKO-CKB P S INOX KOTLOM 65L + SET PELETA 14kW

Cijena
2.627,91 €
Šifra oglasa: 33461692

Osnovne informacije

Lokacija
Slovenija
Stanje
novo

Opis oglasa

!!! Ponovo smo za vas pripremili nevjerojatne promocije !!!


Čelični kotlovi za toplu vodu EKO-CK P nominalne toplinske snage od 14 do 50 kW i EKO-CKB P nominalne toplotne snage od 14 do 40 kW sa obaveznim priborom Cm Pelet-set dizajnirani su za sagorijevanje drvenih peleta. Posebnost EKO-CKB P kotlova je ugrađeni kotao za toplu vodu od nehrđajućeg čelika koji je uronjen u kotlovsku vodu, što omogućuje stalnu toplu sanitarnu vodu u kotlu, bez dodatnih ulaganja. Kotlovi su namijenjeni za grijanje od najmanjih do najvećih zgrada, kao osnovni izvor topline ili kao alternativni izvor, koji se danas sve više koristi. Kvalitetu kotlova potvrđuje niz dokazanih tehničkih rješenja koja se pokazuju besprijekornim i pouzdanim radom. Set Cm Pellet i vrelovodni kotao stvaraju funkcionalnu cjelinu namijenjenu sagorijevanju drvenih peleta. Automatski rad ovih "mini uređaja" nudi korisniku znatnu udobnost i čini ih pogodnima za široku upotrebu. Što se tiče funkcionalnosti, ovi uređaji nisu ništa gori od sustava za grijanje na ulje ili plin, jer plaćaju 40% više u pogledu potrošnje goriva od onih koji sagorijevaju EL loživo ulje. Kotlovi su proizvedeni u skladu s europskom normom EN 303-5.

[OPIS]
Karakteristike kotlova EKO-CK Pin EKO-CKB P:
• Pravilno dimenzionirano kamin, ispuštanje dimnih plinova kroz tri odjeljka i dodatni turbulatori osiguravaju visoku učinkovitost, što potvrđuje ekonomičnost kotlova.
• Kotlov za PTV u kotlu EKO-CKB P izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika koji udovoljava visokim higijenskim uvjetima. Potopljeni kotao omogućuje brzo zagrijavanje sanitarne vode.
• Ognjište kotla izrađeno je od najkvalitetnije ploče od 5 mm kotla.
• Velika vrata za jednostavno čišćenje i održavanje.
• Rad sustava kontrolira se digitalnom kontrolom, koja korisniku pruža pouzdanost i znatnu udobnost.
• Spremnik za pelete (300 lit.) sastavni je dio uređaja i po potrebi se puni s gornje strane.
• Odvojeno tijelo kotla, plašt i izolacija kotla isporučuju se, što omogućuje jednostavan transport i ugradnju, istovremeno smanjujući mogućnost oštećenja.
• Kotlovi su ispitani i certificirani prema europskim standardima EN 303-5 na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu i proizvedeni su u skladu sa standardom ISO 9001/2000.


Nakon što nam se putem e-maila ili telefona obratite s upitom za proizvode iz naše ponude, na Vaš e-mail, dostavit ćemo Vam neobvezujuću ponudu.
Izražene cijene su informativnog karaktera a za točne cijene kao i za cijene ostalih proizvoda iz naše ponude obratite nam se putem telefona ili e-maila s povjerenjem.

U toj cjenoj uključeni je 22% PDV. (ddv)

Ne propustite druge predmete za dobivanje i skladištenje energije (solarni sustavi, generatori, spremnici, izolacijske fasade, ....)

POZVANI STE POGLEDATI MOJE OSTALE OGLASE!

[KONTAKT]
Sve informacije, pitanja i ponude:
- na e-adresu: fordsolar@gmail.com
- telefonom: +386 31 628 666

Web trgovina prodavača

Karta

FORDSOLAR

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia
Oglas objavljen
28.04.2022. u 12:44
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
259 puta

FORDSOLAR

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia