Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Numark Mixtrack Platinum DJ kontroler

Numark Mixtrack Platinum DJ kontroler

Cijena
269,83 €
Šifra oglasa: 22010948

Osnovne informacije

Lokacija
Varaždinska, Varaždin, Centar
Stanje
novo
Interna šifra
42090258

Opis oglasa

Sljedeći napredak jednog od svjetski vodećih inovatora DJ opreme i tehnologije Numark Vam predstavlja Mixtrack Platinum DJ kontroler - idealan za bilo kojeg DJ-a, od početnika od naprednog profesionalca. Mixtrack Platinum omogućava Vam mnoštvo naprednih značajki, npr. integrirani custom LCD ekran sa svakim 5" kapacitivnim jog kotačem, 4-kanalne mikser mogućnosti, filter i gain kontrole po svakom kanalu, efekte, 24-bit audio izlaz, itd. Da, inženjeri iz Numark laboratorija znaju da su sve te značajke zaista izvanredne! - Kao da slušate potpuno novu pjesmu za koju znate da će ući u PLATINUM kolekciju.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i zamjene: 2.259,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 2.033,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje do 36 rata bez kamata (karticama, ali i bez njih), čak i direktno putem webshopa www.loop.hr. Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
18.09.2022. u 08:19
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3567 puta