Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Garmin Forerunner 610 HRM -Novo!
  • Garmin Forerunner 610 HRM -Novo!
  • Garmin Forerunner 610 HRM -Novo!

Garmin Forerunner 610 HRM -Novo!

Cijena
212,36 €
Šifra oglasa: 22518855

Osnovne informacije

Lokacija
Bjelovarsko-bilogorska
Stanje
novo bez etikete

Opis oglasa

NOVO!
-nije bilo u uporabi!
Video pogledaj ispod slike!

Sportski GPS Garminov sat za trčanje kupljen 16.6.2014. u Garminu u Zagrebu. Sat je potpuno očuvan u odličnom stanju bez ikakvih tragova korištenja. Garancija mu vrijedi još tri mjeseca odnosno ističe 16.6.2016. Sat prodajem isključivo zbog tog što sam si kupio drugi sat. Sa satom doibivate svu opremu koja ide uz njega HRM monitor,puls traka i usb ANT+ za bežično prebacivanje podataka.Sat je vodootporan i ima zaslon osjetljiv na dodir.MOLIM VAS POSLATI SMS PORUKU IZ RAZLOGA JER NISAM UVIJEK DOSTUPAN ZA RAZGOVOR. HVALA

Sat za treniranje s GPS-om i elegantnim zaslonom osjetljivim na dodir:
-Otporan zaslon osjetljiv na dodir radi u svim vremenskim uvjetima
-Prikuplja podatke o udaljenosti, tempu, GPS položaju, pulsu i kalorijama
-Značajke Virtual Partner® i Virtual Racer®
-Upozorenja vibriranjem za vrijeme, udaljenost, kalorije, puls ili takt
-Planirajte, pregledavajte i dijelite trčanja na usluzi Garmin Connect™
-Bežični prijenos

Prvi sat koji je na zapešća trkača stavio GPS pokrenuo je jednu sasvim novu utrku. Dodirom ili povlačenjem Forerunner 610 bilježi sve detalje dok vi nesmetano trčite.

Samo malo brži
Na uređaju Forerunner 610 na nekoliko načina možete pregledavati podatke o treningu. Povlačenjem i pomicanjem jednostavno možete prilagoditi postavke, pregledati povijest trčanja i još mnogo toga. Brzi dodir zaslona prebacit će vas na sljedeću stranicu za trening na kojoj možete vidjeti još više podataka.
Elegantan zaslon osjetljiv na dodir uređaja 610 robustan je koliko i funkcionalan i sigurno nije samo ugodan oku. Uređaj 610 može izdržati kišu, znoj i kapljice, ali je istovremeno dovoljno osjetljiv da njime možete rukovati u rukavicama za trčanje.
Napredne značajke
Alati za trening kao što su novi Virtual Racer™ svaku vježbu mogu pretvoriti u virtualni dvoboj. Ova značajka omogućuje vam da se utrkujte protiv samog sebe ili se ogledate protiv rezultata bilo koje aktivnosti prenesene na uslugu Garmin Connect™. Virtual Racer u obzir uzima različitu brzinu i stvarne uvjete pa je to uistinu dvoboj između vas i vašeg protivnika. Ili, pomoću značajke Virtual Partner® možete vidjeti kako se nosite s ravnomjernim tempom koji ste postavili. Forerunner 610 ima mogućnost postavljanja upozorenja vibriranjem koje možete prilagoditi za vrijeme, udaljenost, kalorije, puls ili takt. To znači da ćete osjetiti nježno vibriranje kada ostvarite svoje ciljeve.

Vođa skupine
Iza glatkog stakla nalazi se sat koji je spreman raditi koliko i vi. 610 daje točne podatke o udaljenosti, tempu, GPS položaju, pulsu¹, kalorijama i mnoge druge. Čak vas može vratiti na mjesto s kojeg ste krenuli i tako vam omogućiti da istražite nove rute i uvijek pronađete put natrag.

Training Effect
Vrijeme je za sportski sat koji vam može pomoći da trenirate pametnije, a ne napornije, a 610 može baš to. To je naš prvi sportski sat sa značajkom Training Effect tvrtke Firstbeat. Training Effect mjeri utjecaj bilo koje aktivnosti na vašu aerobnu kondiciju što vam zapravo omogućuje da trenirate učinkovitije. Vaš efekt vježbanja izračunava se na temelju vašeg korisničkog profila, pulsa i zahtjevnosti aktivnosti. 610 ima i prilagodljive zone pulsa, upozorenja i izračun potrošenih kalorija na temelju pulsa.

Spremajte, analizirajte i dijelite
Vi ste gotovi s vježbanjem, ali Forerunner 610 i dalje radi. Kada ste u dometu svog računala, uređaj bežičnim putem prenosi podatke o vašem trčanju na uslugu Garmin Connect™ kako biste ih kasnije u miru mogli pregledati. Radi putem ANT+™ bežične tehnologije i USB sticka koji se isporučuje sa satom. Bez žica, bez ručnog prijenosa, bez problema. Na usluzi Garmin Connect svoje aktivnosti možete vidjeti na karti, pregledavati vremena dionica i istraživati aktivnosti drugih korisnika. Usluga Garmin Connect kompatibilna je s računalima Mac® i PC.
Oglas objavljen
14.07.2017. u 13:56
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
480 puta