• STAHLWERK TIG 200 PULS APARAT+PLAZMA
  • Nemoj propustiti priliku!

STAHLWERK TIG 200 PULS APARAT+PLAZMA

Cijena
750 €
Šifra oglasa: 43538541

Osnovne informacije

Lokacija
Brodsko-posavska, Slavonski Brod, Budainka
Stanje
novo

Opis oglasa

RAČUN I GARANCIJA

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE :

EMAIL:turbosb11@gmail.com

TEL:099 462 0388

TURBO SB
35000Sl.Brod
OIB:60555720195

STAHLWERK AC/DC TIG 200 Puls CUT ST višenamjenski je aparat za TIG zavarivanje s funkcijom plazma rezanja i MMA ili funkcijom zavarivanja elektrodom. Jedna od mnogih prednosti ovog kombiniranog aparata za zavarivanje 3-u-1 je njegov kompaktni dizajn i mala težina od samo 13 kg, s funkcijom rezanja plazmom, materijal debljine do 12 mm može se rezati pri 50 ampera. AC/DC TIG 200 Puls CUT ST ima opsežnu pulsnu funkciju, koja između ostalog olakšava zavarivanje tankih limova. Parametri kao što su pulsna struja, pulsna frekvencija, dugi i kratki puls mogu se lako podesiti. Daljinski upravljiva kontrola struje na plameniku za zavarivanje ili nožnoj papučici (dostupna kao opcija) nudi vam prednost da možete regulirati struju i tijekom procesa zavarivanja. Najsuvremenija IGBT tehnologija omogućuje maksimalne performanse kod TIG i MMA zavarivanja, kao i rezanja plazmom.
Funkcije i komponente uređaja
AC/DC TIG zavarivanje - izmjenična struja (AC) i istosmjerna struja (DC). Zavarivanje gotovo svih metala, kao što su čelik, nehrđajući čelik, aluminij, bakar i još mnogo toga.
Kombinirani uređaj 3 u 1 - TIG & MMA zavarivanje je moguće do 200 A, rezanje plazmom do 50 A.
Plazma / CUT - Električna energija se koristi za stvaranje mlaza plazme koji topi materijal, koji se zatim uklanja komprimiranim zrakom. To znači da se svi vodljivi metali kao što su standardni čelik, nehrđajući čelik, bakar, aluminij, titan i još mnogo toga mogu precizno rezati s lakoćom.
Debljina rezanja - Mogući su rezovi odvajanja do 12 mm, ovisno o materijalu. Konstrukcijski čelik ST37 do 12 mm, V2A ili V4A do 8 mm, aluminij do 5 mm.
Ekstenzivna pulsna funkcija - TIG PULS - sprječava progorijevanje materijala i smanjuje deformacije uslijed topline, posebno pogodna za zavarivanje tankih ploča čiji se materijal može samo malo zagrijati. Podesivi parametri su: struja impulsa, širina impulsa, frekvencija impulsa, dugi i kratki impuls.
IGBT tehnologija - Najnovija i najmodernija tranzistorska tehnologija omogućuje visoke performanse pri zavarivanju! Bez transformatora, bez MOSFET-a, vrhunski IGBT!
Lagan i kompaktan dizajn - samo 13 kg težine i dimenzija 455 x 220 x 370 mm. Inovativni IGBT tranzistori štede prostor i težinu u usporedbi sa starom MOSFET tehnologijom. Nema više teškog nošenja!
HF paljenje - omogućuje beskontaktno paljenje i osigurava značajno bolji rezultat zavarivanja. Nema LIFT ARC, nema paljenja!
Najveća učinkovitost i performanse - Jednofazna izmjenična struja (230 V) napaja uređaj i omogućuje izlaznu snagu od stvarnih 200 ampera.
Pametno hlađenje i zaštita od pregrijavanja - Najsuvremenija tehnologija, integrirana zaštita od pregrijavanja i visokoučinkovito hlađenje omogućuju postizanje maksimalne učinkovitosti.
Značajke i prednosti uređaja
2T/4T (TIG) određuje kontrolu načina rada i omogućuje naprednu kontrolu protoka struje. U 2T načinu rada, visokofrekventno (HF) paljenje ostaje aktivno dok se ne otpusti gumb svjetiljke. U 4T načinu rada, luk se pali nakon što jednom pritisnete i otpustite tipku. Nakon ponovnog pritiska i otpuštanja tipke, paljenje se zaustavlja. Neke funkcije, poput smanjenja struje, moguće su samo u 4T načinu rada.
Povećanje/smanjenje struje - sprječava stvaranje džepova (krajnjih kratera) na kraju zavara.
Kontaktno paljenje (CUT) - Visokofrekventno (HF) kontaktno paljenje za prvoklasne performanse paljenja. Dovoljan je jedan prolazak kroz obradak.
Struja rezanja (CUT) - Kontinuirano podesiva od 15 do 50 A.
Dovod zraka (CUT) - Nakon završetka procesa rezanja, zrak automatski ulazi kako bi ohladio plamenik i smanjio trošenje mlaznice i elektrode.

Plin prije i nakon putovanja (TIG) - zaštitite volframovu elektrodu od prekomjernog trošenja i zaštitite zavareni šav od oksidacije. Parametri se mogu postavljati pojedinačno i zasebno. Oni pokazuju koliko dugo plin treba teći prije i nakon paljenja.
AC ravnoteža - je varijabilna postavka između razbijanja oksidnog sloja (-) i dubljeg prodiranja (+). To pomaže utjecati na svojstva različitih materijala i legura.
Daljinsko upravljanje preko plamenika ili pedale. Struja zavarivanja može se lako podesiti u bilo kojem trenutku pomoću rotacijske kontrole postavljene na gorioniku. Alternativno, struja zavarivanja također se može regulirati našom opcijski dostupnom nožnom papučicom.
Struja zavarivanja / pulsna struja - Pomoću dva gumba "struja zavarivanja" i "pulsna struja" možete postaviti dva različita intenziteta struje za proces zavarivanja, između kojih se struja zavarivanja uvijek mijenja.
Širina impulsa - Širina impulsa se koristi za postavljanje koliko dugo struja zavarivanja preuzima trenutnu jakost struje prije nego što se vrati na normalnu jakost struje zavarivanja.
Frekvencija pulsa - Frekvencija pulsa određuje koliko se često trenutni intenzitet mijenja naprijed-natrag između dvije postavljene vrijednosti u određenom vremenskom razdoblju.
Longpuls - Zavareni šav postaje širi, unos topline je veći i prodiranje je dublje.
Shortpulse - Bazen za zavarivanje lakše je kontrolirati i manji je rizik od zavarivanja rupe u limu.
Nožna pedala - Daljinski upravljiva kontrola snage putem nožne papučice ( nije uključena). Način nožnog upravljanja nudi vam prednost mogućnosti reguliranja struje čak i tijekom procesa zavarivanja, dajući vam različite mogućnosti za izvođenje radova zavarivanja. Pulsna funkcija nije moguća u načinu rada s pedalom. Maksimalna struja postavljena je na uređaju. Nožna pedala postavljena je na 10. Kada pritisnete nožnu papučicu, uređaj se pali s manjom strujom od one koja je prikazana na zaslonu. Čim se nožna papučica potpuno pritisne, postiže se postavljena najveća struja. Vrijednost na zaslonu se ne mijenja tijekom tog vremena. Primjeri: Prikaz maksimalne struje: 100 A / struja paljenja: približno 40 A, prikaz maksimalne struje: 150 A / struja paljenja: približno 80 A A
Hotstart - Automatsko povećanje napona pri pokretanju za bolje rezultate paljenja.
Anti-Stick - Automatsko isključivanje struje zavarivanja ako se elektroda zalijepi omogućuje jednostavno uklanjanje.
TIG (tungsten inert gas) - zavarivanje inertnim plinom s inertnim/neaktivnim plinovima kao što je argon 4,6 (99,996%). Luk se stvara u argonskom zvonu između volframove elektrode i obratka. Time se topi materijal i svaki dodatni materijal koji se može dodati. Stvoren je zavareni šav.
MMA zavarivanje elektrodom / ARC zavarivanje - univerzalni postupak zavarivanja. Električni luk topi elektrodu, formirajući zavareni šav. Zaštitni plin nije potreban.
Napomena : Uređaj nije namijenjen za upotrebu u stambenim područjima gdje se struja napaja iz javnog niskonaponskog sustava napajanja. Može biti teško osigurati elektromagnetsku kompatibilnost u tim područjima zbog provodnih i zračenih smetnji.


Tehnički podaci
Izlazna struja TIG / MMA 10-200A
Izlazna struja CUT 20-50A
Klasa zaštite IP21S
Klasa izolacije F
Mrežni napon 230 V AC (+-15%) / 1 ~ (jednofazni)
Mrežna frekvencija 50/60Hz
Maksimalna mrežna struja (I 1max )
(TIG / MMA / CUT) 31,3 A / 32,0 A / 34,4 A
Najveća efektivna mrežna struja (I 1eff )
(TIG / MMA / CUT) 16,5 A / 14,3 A / 15,2 A
Težina 13 kg
Dimenzije D x Š x V (mm) 455x220x370
Mrežni priključak SchuKo dizajn CEE 7/7
Plazma rezač pod pritiskom zraka 3,5 - 4 bara
Plazma rezač protoka zraka min 100 L/min
Norme IEC 60974-1; EN 60974-10 (klasa A)
opseg isporuke
1 x STAHLWERK AC/DC TIG 200 puls s plazmom ST
1 x profesionalni TIG plamenik za zavarivanje WP-26FR / paket crijeva 3 metra* s fleksibilnom glavom plamenika i zaštitom od savijanja na plinskom priključku
1 x TIG TIG set pribora, 8 komada:
3 x plinske mlaznice veličine 5, 6, 7
1 x adapterska čahura veličine 1.6
1 x kućište adapterske čahure veličine 1.6
2 x poklopca plamenika - kratki i dugi
1 x univerzalna volframova elektroda
1 x profesionalni paket plazma crijeva AG-60/SG-55 3 metra
1 x set dodataka za plazmu od 3 komada
1 x separator vode s manometrom i brzim spojnicama
1 x spojna cijev s brzim spojnicama na pritisak od uređaja do separatora vode
1 x kabel za uzemljenje 3 metra
1 x držač elektrode 3 metra
1 x Žičana četka
1 x plinsko priključno crijevo s brzom spojkom 5 metara
1 x Zaštitna torbica
1 x teflonska traka


Visokokvalitetni profesionalni paket plazma crijeva AG-60 s integriranom zaštitom gumba. Optimalno rezanje i ponašanje paljenja do 70 A. Deblje crijevo i robusniji habajući dijelovi od PT-31.


Visokokvalitetni profesionalni WP-26 TIG paket crijeva s fleksibilnom glavom plamenika i zaštitom od savijanja na plinskom priključku. S kotačićem za daljinsko upravljanje strujom zavarivanja na ručki. Set potrošnih dijelova od 8 dijelova uključen je u isporuku.


Spojite crijeva za komprimirani zrak u nekoliko sekundi zahvaljujući 3/8" brzoj spojnici na uređaju i separatoru vode. Dovoljan je jedan pokret. Uključuje 5 metara priključne cijevi za plin s brzom spojkom.

Karta

Objekti u blizini

TURBOSB

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Brodsko-posavska, Hrvatska
Oglas objavljen
24.04.2024. u 10:37
Do isteka još
Oglas prikazan
14 puta

TURBOSB

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Brodsko-posavska, Hrvatska