• STAHLWERK TIG 200 Plasma ST IGBT APARAT AC/DC TIG 200 CUT ST
  • Nemoj propustiti priliku!

STAHLWERK TIG 200 Plasma ST IGBT APARAT AC/DC TIG 200 CUT ST

Cijena
600 €
Šifra oglasa: 43538567

Osnovne informacije

Lokacija
Brodsko-posavska, Slavonski Brod, Budainka
Stanje
novo

Opis oglasa

RAČUN I GARANCIJA

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE :

EMAIL:turbosb11@gmail.com

TEL:099 462 0388

TURBO SB
35000Sl.Brod
OIB:60555720195


STAHLWERK AC/DC TIG 200 CUT ST snažan je aparat za TIG zavarivanje s MMA ili funkcijom zavarivanja elektrodom. Uz funkciju zavarivanja, AC/DC TIG 200 CUT ST nudi funkciju rezanja plazmom za materijale debljine do 12 mm. Jedna od mnogih prednosti ovog kombiniranog aparata za zavarivanje 3 u 1 je njegov kompaktni dizajn i mala težina od samo 13,2 kg. Kod TIG zavarivanja beskontaktno HF paljenje omogućuje ugodan rad i bolje rezultate zavarivanja. Kod plazma rezanja, struja rezanja se kontinuirano podešava od 20 do 50 ampera. Kada je proces rezanja završen, zrak automatski ulazi kako bi ohladio gorionik. Time se smanjuje trošenje mlaznice i elektrode. Najsuvremenija IGBT tehnologija omogućuje maksimalne performanse u plazma rezanju, TIG i MMA zavarivanju. AC/DC TIG 200 CUT ST isporučuje se s opsežnim paketom pribora.

Funkcije i komponente uređaja
AC/DC TIG zavarivanje - izmjenična struja (AC) i istosmjerna struja (DC). Zavarivanje gotovo svih metala, kao što su čelik, nehrđajući čelik, aluminij, bakar i još mnogo toga
Plazma / CUT - Električna energija se koristi za stvaranje mlaza plazme koji topi materijal, koji se zatim uklanja komprimiranim zrakom. To znači da se svi vodljivi metali kao što su standardni čelik, nehrđajući čelik, bakar, aluminij, titan i još mnogo toga mogu precizno rezati s lakoćom.
Debljina rezanja - Mogući su rezovi odvajanja do 12 mm, ovisno o materijalu. Konstrukcijski čelik ST37 do 12 mm, V2A ili V4A do 8 mm, aluminij do 5 mm.
Kombinirani uređaj 3 u 1 - TIG & MMA zavarivanje je moguće do 200A, rezanje plazmom do 50A.
IGBT tehnologija - Najnovija i najmodernija tranzistorska tehnologija omogućuje visoke performanse pri zavarivanju! Bez transformatora, bez MOSFET-a, vrhunski IGBT!
Značajke i prednosti uređaja
Lagan i kompaktan dizajn - samo 13,2 kg težine i dimenzija 455 x 220 x 370 mm. Inovativni IGBT tranzistori štede prostor i težinu u usporedbi sa starom MOSFET tehnologijom. Nema više teškog nošenja!
HF paljenje (TIG) - omogućuje beskontaktno paljenje i osigurava znatno bolji rezultat zavarivanja. Nema LIFT ARC, nema paljenja!
Kontaktno paljenje (CUT) - visokofrekventno (HF) kontaktno paljenje za prvoklasno ponašanje paljenja. Dovoljan je prelazak preko obratka.
Struja rezanja (CUT) - Kontinuirano podesiva od 15 do 50 A.
Praćenje zraka (CUT) - Nakon završetka procesa rezanja , zrak automatski ulazi kako bi ohladio plamenik i smanjio trošenje mlaznice i elektrode.

2T/4T (TIG) - određuje kontrolu načina rada i pruža naprednu kontrolu protoka struje. U 2T modu, visokofrekventno paljenje (HF) ostaje aktivno dok se ne otpusti gumb na gorioniku. U 4T načinu rada, luk se pali nakon što jednom pritisnete i otpustite tipku. Nakon ponovnog pritiska i otpuštanja, paljenje se zaustavlja. Neke funkcije kao što je smanjenje snage moguće su samo u 4T.
Smanjenje struje (TIG) - sprječava stvaranje šupljina (krajnjih kratera) na kraju zavarenog šava.
Plin prije i nakon putovanja (TIG) - zaštitite volframovu elektrodu od prekomjernog trošenja i zaštitite zavareni šav od oksidacije. Parametri se mogu postavljati pojedinačno i zasebno. Oni pokazuju koliko dugo plin treba teći prije i nakon paljenja.
AC ravnoteža - je varijabilna postavka između razbijanja oksidnog sloja (-) i dubljeg prodiranja (+). To pomaže utjecati na svojstva različitih materijala i legura.
Hotstart - Automatsko povećanje napona pri pokretanju za bolje rezultate paljenja.
Anti-Stick - Automatski isključuje struju zavarivanja ako se elektroda zalijepi omogućuje jednostavno uklanjanje.
Najveća učinkovitost i performanse - jednofazna izmjenična struja (230 V) napaja uređaj i omogućuje izlaznu snagu od stvarnih 200 ampera.
Pametno hlađenje i zaštita od pregrijavanja - Najsuvremenija tehnologija, integrirana zaštita od pregrijavanja i visokoučinkovito hlađenje omogućuju postizanje maksimalne učinkovitosti.
TIG (tungsten inert gas) - zavarivanje inertnim plinom s inertnim/neaktivnim plinovima kao što je argon 4,6 (99,996%). Luk se stvara u argonskom zvonu između volframove elektrode i obratka. Time se topi materijal i svaki dodatni materijal koji se može dodati. Stvoren je zavareni šav.
MMA zavarivanje elektrodom / ARC zavarivanje - univerzalni postupak zavarivanja. Električni luk topi elektrodu, formirajući zavareni šav. Zaštitni plin nije potreban.
Napomena :
- Uređaj nije namijenjen za upotrebu u stambenim područjima gdje se struja napaja iz javnog niskonaponskog sustava napajanja. Može biti teško osigurati elektromagnetsku kompatibilnost u tim područjima zbog provodnih i zračenih smetnji.

Tehnički podaci
Izlazna struja (TIG / MMA / CUT) 10-200 A (TIG/MMA) / 20-50 A (CUT)
Klasa zaštite IP21S
Klasa izolacije F
Mrežni napon 230 V AC (+-15%) / 1 ~ (jednofazni)
Mrežna frekvencija 50/60Hz
Maksimalna mrežna struja (I 1max ) (TIG / MMA / CUT) 27,7 A / 39,7 A / 34,4 A
Najveća efektivna mrežna struja (I 1eff ) (TIG / MMA / CUT) 14,5 A / 13,5 A / 15,2 A
Zahtjevi za kompresor 4 bara / najmanje 100 L/min
Težina 13,2 kg
Dimenzije D x Š x V (mm) 455x220x370
Mrežni priključak SchuKo dizajn CEE 7/7
Norme IEC 60974-1; EN 60974-10 (klasa A)
opseg isporuke
1 x STAHLWERK AC/DC TIG 200 PLASMA ST IGBT aparat za zavarivanje
1 x profesionalni TIG plamenik za zavarivanje WP-26F / paket crijeva 3 metra* s fleksibilnom glavom plamenika i zaštitom od savijanja na plinskom priključku
1 x TIG TIG set pribora, 8 komada:
3 x veličine plinske mlaznice: 5, 6, 7
1 x adapterska čahura veličine 1.6
1 x kućište adapterske čahure veličine 1.6
2 x poklopca plamenika - jedan kratki i jedan dugi
1 x univerzalna volframova elektroda
* Unaprijed sastavljen pribor sa slike plamenika za zavarivanje dio je seta od 8 dijelova
1 x profesionalni paket plazma crijeva AG-60/SG-55 3 metra.
1 x 3-dijelni set dodataka za plazmu (ovo je već unaprijed sastavljeno na plazma plameniku):
1 x plazma mlaznica
1 x plazma elektroda
1 x keramička kapica
1 x separator vode s manometrom i brzim spojnicama
1 x spojno crijevo s brzim spojnicama na pritisak od uređaja do separatora vode, uključujući 6-dijelni set za spajanje
1 x kabel za uzemljenje 3 metra
1 x držač elektrode 3 metra
1 x Žičana četka
1 x plinsko priključno crijevo s brzom spojkom 5 metara
1 x Zaštitna torbica


Visokokvalitetni profesionalni paket plazma crijeva AG-60 s integriranom zaštitom gumba. Optimalno rezanje i ponašanje paljenja do 70 A. Deblje crijevo i robusniji habajući dijelovi od PT-31.


Visokokvalitetni profesionalni WP-26F TIG paket crijeva s fleksibilnom glavom plamenika i zaštitom od savijanja na plinskom priključku. Set potrošnih dijelova od 8 dijelova za trenutno pokretanje uključen je u isporuku.


Spojite crijeva za komprimirani zrak u nekoliko sekundi zahvaljujući 3/8" brzoj spojnici na uređaju i separatoru vode. Dovoljan je jedan pokret. Uključuje 5 metara priključne cijevi za plin s brzom spojkom.

Karta

Objekti u blizini

TURBOSB

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Brodsko-posavska, Hrvatska
Oglas objavljen
24.04.2024. u 10:37
Do isteka još
Oglas prikazan
18 puta

TURBOSB

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Brodsko-posavska, Hrvatska