• IMUNO BOMBA 1kg med  pelud propolis podiže imunitet
  • IMUNO BOMBA 1kg med  pelud propolis podiže imunitet
  • Nemoj propustiti priliku!

IMUNO BOMBA 1kg med pelud propolis podiže imunitet

Cijena
15 €
Šifra oglasa: 4334262

Osnovne informacije

Lokacija
Brodsko-posavska, Slavonski Brod, Livada

Opis oglasa

-IMUNO BOMBA
Što je imuno bomba ?
Imuno bomba je mješavina meda kao baze , cvjetnog praha i propolisa.Jednostavno nema drugog izraza a da se ne obezvrijede ljekovita svojstva ovoga preparata i brzog djelovanja na organizam, zato je preparat dobio naziv bomba.

Ljekovita svojstva:
Antibakterijska svojstva
Antigljivična svojstva
Antivirusna svojstva
Antiupalna svojstva
Anestetička svojstva
Antioksidacijska svojstva
Djeluje na bubrege, moždani udar , jetru, srce, zračenje, alkohol,mrenu
Jača imunitet
Antitumorsko djelovanje
Karcinom trbušne šupljine
Karcinom debelog crijeva
Karcinom dojke
Leukemija
Antialergijska svojstva
Djelovanje protiv zamora
Terapijska svojstva
Upala nosne šupljine
Upala glasnica i dušnika
Upala nosne šupljine i sinusa
Bronhitis
Astma
Tuberkuloza
Usna šupljina
Nekrotični stomatitis
Kandidoza
Bolesti desni
Afte
Čir na želudcu i dvanaesniku
Upala debelog crijeva
Prostata
S PRAVOM IMUNO BOMBU MOŽEMO NAZVATI LJEKOM 21 STOLEĆA KAO I SVE PČELJINE PROIZVODE.
Nakon tri dana u organizmu se osjeća velika promjena. Bombom u organizam se unosi više od 50 do sada otkrivenih sastojaka. Sastav u prvom redu ovisi o vrsti biljaka sa kojeg potječe.
Svježa pelud sadržava 3-10% vode, 7-30% bjelančevina, 1-20% masti i 18-40 % šećera.
Od mineralnih tvari sadržava : sumpor, kobalt, silicij, bakar, željezo, natrij, kalcij, magnezij, aluminij, mangan, fosfor, srebro,barij, cink, stroncij, molibden, bor, litij i dr.
Od vitamina sadržava: B1, B2, B6, B7, B12, A,E,K,H,P,PP,C, SADRŽAVA 20 PUTA VIŠE KARITENA (PROVITAMIN I VITAMIN A) nego mrkva, koja se smatra osnovnom sirovinom za industrijsko dobivanje tog vitamina. Budući da pelud predstavlja muške spolne stanice, on je i nositelj hormona.
Cvjetni prah je, smjesa bjelančevina, masti, mineralnih tvari, ugljikohidrata, aminokiselina, fermenata, eteričnih ulja i vitamina . aneurina, riboflavina, nikotinske kiseline, pridoksina, pantotenske kiseline, flone kiseline, biotina, tokoferola, askorbinske kiseline, kalciferola, karotina i rutina.
Ovakvo bogatstvo raznih dragocjenih prirodnih supstanci u ovome preparatu od kojeg neki imaju ulogu bioloških katalizatora u organizmu nemoguće je unijeti hranom ( pogotovo u današnje vrijeme ).
NUS POJAVE
U slučaju da se pojavi alergijska reakcija smanjiti dozu i nastaviti.
NAČIN KONZUMIRANJA
Ujutro i navečer malu žlicu. Ne preporučuje se djeci mlađoj od četiri godine.
Kako piše ruski znanstvenik. B. Ohotski, pčelinji proizvodi imaju značajnu ulogu u sprečavanju i liječenju mnogih bolesti čovjeka, jer sadrže amino-kiseline
, bjelančevine, ugljikohidrate, balzame, fermente, vitamine i što je najvažnije MIKROELEMENTE.

MED sadrži: aluminij, bor, željezo, jod, kalij, silicij, litij, magnezij, mangan, bakar, natrij, nikal, kalcij, osmij, olovo, sumpor, titan, fosfor, klor, cink.

PROPOLIS sadrži: aluminij, vandaljij, željezo, kalcij, silicij, mangan, storcij.

CVJETNI PRAH sadrži: barij, vandalij, volfram, željezo, zlato, iridij, kalcij, kadmij, kobalt, silicij, magnezij, bakar, molibden, arsenik, kalij, platinu, srebro, fosfor, klor, cink, storcij.
U organizmu čovjeka i životinja nijedan biokemijski i fiziološki proces ne zbiva se bez učešća mikroelemenata. Oni učestvuju u procesima razmjene, metabolizma ( bjelančevina, masti, ugljikohidrata ), zatim u sintezi bjelančevina u organizmu, razmjeni topline, krvotoku, formiranju kostiju, razmnožavaju i u inunobiološkim reakcijama.Čovjekov organizam uglavnom dobiva mikroelemente iz prehrambenih proizvoda i vode. Dokazano je da čovjekova krv sadrži 24 mikroelementa od kojih 22 također ulaze i u sastav pčelinjih proizvoda. Pri nedovoljnom unošenju takvih mikroelemenata kao što su vandalij, željezo, l
kobalt, bakar, mangan, nikal i cink narušava se proces krvotoka. Unošenjem tih elemenata kojih ima u medu, cvjetnom prahu, matičnoj mliječi i propolisu doprinosi se otklanjanju anemije.Poznato je da se u organizmu čovjeka mikroelementi sakupljaju birajući različite organe: cink-prvenstveno u spolnim žlijezdama, hipofizi i gušterači; jod-u štitnoj , tiroidnoj žlijezdi: bakar- u jetri i koštanoj srži; kadmij i molibden- u bubrezima. Nikal- u gušterači: litij-u plućima: stroncij- u kostima. Krom i mangan- u hipofizi. Koncentracija mikroelemenata u organizmu je promjenjiva, mijenja se u zavisnosti od bolesti.

Karta

toredsb

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Tadije Smičiklasa 58 58, 35000 Slavonski Brod, Brodsko-posavska, Hrvatska
Oglas objavljen
11.11.2023. u 18:57
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
30278 puta

toredsb

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Tadije Smičiklasa 58 58, 35000 Slavonski Brod, Brodsko-posavska, Hrvatska