Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • ANICA NA LJETOVANJU,  Desa Muck

ANICA NA LJETOVANJU, Desa Muck

Cijena
12,95 €
Šifra oglasa: 31491212

Osnovne informacije

Lokacija
Šibensko-kninska, Šibenik, Grad
Stanje
novo

Opis oglasa

"ANICA NA LJETOVANJU" je šaljiva, zanimljiva i poučna priča o Anici i njezinu najboljem prijatelju. Anica obožava more i sve što je s njime povezano, pa jedva čeka odlazak na ljetovanje. Ali, umjesto bezbrižnog brčkanja u moru, ona i prijatelj Jakov doživjet će mnogo nezaboravnih dogodovština koje će im još dugo ostati u sjećanju.

Priča je pogodna za početnike u čitanju, uz velika, lako čitljiva slova. Ilustracije u boji : Ana Košir. Knjiga "ANICA NA LJETOVANJU" je uvrštena u lektiru za drugi razred osnovne škole. Zbirka "Anica" pogodna je za početnike u čitanju.

Desa Muck rođena je 1955. u Ljubljani i još i danas drži se na vrhu liste kao jedna od najpopularnijih slovenskih književnica za djecu i mlade.
Prije no što se posvetila pisanju radila je razne poslove poput ilustriranja, glume, njegovanja djece sa hendikepom, čak je bila i navijačica.
Glume se nije u potpunosti odrekla, još uvijek ponekad prihvati uloge ui serijama i uz to piše i kolume za novine. Dobitnica je mnogih nagrada
za knjige i radiodrame, a 2003. djeca su njenu seriju knjiga o Antici proglasila za svoju najdražu knjigu.

Izdavač: "MOZAIK KNJIGA" Zagreb, tvrdi uvez, 63 str. Prijevod: Janja Pogačnik. Format: 21 x 14,5 cm. Knjiga je potpuno nova i nije korištena.

E-mail: truta.srecko@gmail.com

DOSTAVA KNJIGA - Hrvatska i inozemstvo

Karta

Objekti u blizini

Fortunato1

Oglas objavljen
19.01.2024. u 09:00
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
385 puta

Fortunato1