Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Drvena kuhinja Nature
  • Drvena kuhinja Nature
  • Drvena kuhinja Nature
  • Drvena kuhinja Nature
  • Drvena kuhinja Nature

Drvena kuhinja Nature

Cijena
132,59 €
Šifra oglasa: 29814923

Osnovne informacije

Lokacija
Brodsko-posavska, Klakar, Rušćica
Stanje
novo

Opis oglasa

IGRAČKA JE IZVEDENA IZ VISOKE KVALITETE DRVETA – SIGURNOSNO JAMSTVO
U interesu najmanje djece, igračka je izrađena od odabranih visokokvalitetnih materijala, posebno dizajniranih za malu djecu. Igračka je konstruirana tako da ne sadrži oštre rubove ili opasne elemente , što je potvrđeno certifikacijom proizvoda. Služit će dugo vremena i pružiti će vam mnogo sati zabave i osmijeha u svakom domu, ili u zajedničkoj prostoriji ili čekaonici.

ČUDESNA ZABAVA
Ova kuhinja nesumnjivo je najbolji dar koji možete dati vašem djetetu! Svaki novak kuha snove o takvoj kuhinji! Tako će lijepa kuhinja dobro izgledati ne samo u dječjoj sobi, nego iu dnevnoj sobi, izazivajući oduševljenje svih članova kućanstva. Ne morate brinuti o ugradnji kuhinje – jasan poljski priručnik sa slikama i numeriranje svih elemenata omogućit će vam da brzo i učinkovito okrenete kuhinju. Za montažu možete koristiti križni odvijač, kuhinju možete pripremiti za oko 40 minuta.

DETALJI I DETALJI KUHINJE
Uključena su 2 gumba za plamenike i pećnicu, vrata pećnice, mikrovalna pećnica zatvorena sustavom sigurnog zatvaranja, osim toga, kuhinja ima umivaonik s slavinom i ručicama za vodu. Zahvaljujući ormariću, police i kuke na zidu u kuhinji trebaju uvijek biti u redu.

U SETU OD 7 KUHINJSKIH PRIBORA:
krigla,
pan,
poklopac,
pribor
tanjuri
Recenzije

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
19.05.2021. u 16:56
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
691 puta