Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Dječja kolica Britax Romex B-agile R
  • Dječja kolica Britax Romex B-agile R
  • Dječja kolica Britax Romex B-agile R

Dječja kolica Britax Romex B-agile R

Cijena
106,18 €
Šifra oglasa: 32782028

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Jug, Vrbani
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodajemo naša kratko vožena i pažena kolica Britax Romer B-agile R u crnoj boji. Kupljena su ovo ljeto, a tragovi korištenja su minimalni (sitne ogrebotine na konstrukciji).

Radi se o srednje teškim kolicima - 10.5kg. Detaljne dimenzije i sve feature možete vidjeti na https://www.britax-roemer.com/.../str.../b-agile-r/9214.html

Pritiskom na gumb sa strane i zatim se potegne ručica na sjedištu i sama se sklope. Amortizacija je na sva 4 kotača s poboljšanim kotačima u odnosu na prethodnu verziju B-agile M. Idu po svim terenima, ali mi smo ih samo koristili po asfaltu. Također, ima i kožne detalje na ručki i prečki (što je jako praktično za čišćenje ).

Footrest je podesiv i sjedište je jako udobno. Vezanje je u 5 točaka i remenci se pomiču gore/dolje u sekundi. Kolica idu u ležeći položaj pa se mogu koristiti od rođenja do 22kg.

Shopping košara je velika, prostrana i lako dostupna.

Postoji mogućnost kupovine adaptera za jaje i košaru, ali to nemam.

Meni osobno najdraža stvar je ooogromni krov sa zaštinnim faktorom 50 i sa mrežicom za ventilaciju sa strane i peekaboo prozorčićem.
Uz kolica ide cup holder i kišna navlaka, koju nisam nikad koristila jer su tkanina i krović vodootporni što je vrlo lako za održavanje.

Cijena je 800kn.

Nalazimo se u Vrbanima :)

Sve upite molim isključivo porukom.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
04.01.2021. u 14:00
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
712 puta