• GARMIN Pomorski instrument GNX™ 21
  • Nemoj propustiti priliku!

GARMIN Pomorski instrument GNX™ 21

Cijena
431 €
Šifra oglasa: 13737203

Osnovne informacije

Lokacija
Splitsko-dalmatinska, Trogir, Trogir
Stanje
novo

Opis oglasa

Pomorski instrument s negativom LCD zaslona od 4 inča
Velike i čitke bijele znamenke ili znamenke u boji na crnoj pozadini osiguravaju dobru vidljivost na slabom svjetlu ili po mraku, a za pozadinsko osvjetljenje može se birati između sedam prilagodljivih boja
Zaslon sa staklenom brtvom i premazom protiv blještanja sprječava zamagljivanje
Potpuno prilagodljivi korisnički profili za jedrilice ili glisere prikazuju najvažnije podatke o moru i plovilu
Niska potrošnja energije (25 mA) s troškom od 350 mW (bez pozadinskog osvjetljenja) / 400 mW (s pozadinskim osvjetljenjem srednje jačine)
Pet konfiguracija zaslona te način rada mjerača i način rada grafikona prikazuju dubinu, brzinu, vjetar i više od 50 parametara mora i plovila
Na lako čitljivom zaslonu u negativu pomorskog instrumenta GNX 21 bijele znamenke ili znamenke u boji na crnoj pozadini jasno prikazuju dubinu, brzinu, vjetar i još više od 50 parametara mora i plovila. Zaslon sa staklenom brtvom i premazom protiv blještanja osigurava na danjem svjetlu i noću visoku čitljivost znamenki visokog kontrasta koje se mogu povećati do 36 mm visine.

GNX 21 prvi je pomorski instrument sa zaslonom sa staklenom brtvom koji se za prikaz grafičkih informacija koristi kombinacijom polja točkaste matrice i LCD segmenata za čiji se prikaz koristi tehnologija izravnog pogona. Niska potrošnja energije ovog uređaja — (25 mA) s troškom od 350 mW (bez pozadinskog osvjetljenja) / 400 mW (s pozadinskim osvjetljenjem srednje jakosti) — savršena je za korištenje na jedrilicama te je jedan od ključnih elemenata ovog vrijednog instrumenta za krstarenje i ribolov. Potpuno prilagodljivi korisnički profili prikazuju podatke o vjetru, dubini i brzini. Osim toga, GNX 21 uključuje značajku automatskog pomicanja za automatsko kretanje stranicama s podacima i hands-free rad. Prilikom ugradnje instrumenta nudi se neprimjetna ugradbena montaža ili opcionalna ležeća montaža za vrhunski izgled ostakljene konzole kormila i prilagođen izgled vašeg plovila.

Karta

Objekti u blizini

PIXMA CENTAR

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
04.05.2024. u 11:14
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
1880 puta

PIXMA CENTAR

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska