Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Konopljino brašno - 100% domaće

Konopljino brašno - 100% domaće

Cijena
1,99 €
Šifra oglasa: 25485181

Osnovne informacije

Lokacija
Karlovačka, Ribnik, Skradsko Selo

Opis oglasa

Prodajemo brašno od industrijske konoplje.
Uzgoj industrijske konoplje na vlastitom PG-u.

Cijena:
1 kg = 30 kn
500 g = 20 kn
300 g = 15 kn

Besplatna dostava na području Karlovca i Zagreba, a ostale narudžbe šaljemo putem Tiska ili HP-a.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na br. mob.: +385 99 257 5405 ili na mail: opg.mladen.klemencic@gmail.com ili na facebook: PG Klemenčić

Konopljino brašno dobiva se usitnjavanjem i mljevenjem odmašćenih sjemenki. Melje se u sitni prah zelenkaste boje i karakterstičnog orašastog okusa.

Izvor je lako probavljivih proteina, dijetetskih vlakana te je, kao i ulje, bogato omega-3 i omega-6 masnim kiselinama. Redovito konzumiranje osigurava urednu probavu.

Obzirom da ne sadrži gluten i nema svojstva dizanja, koristi se kao dopuna u kombinaciji s drugim vrstama brašna u preporučenom omjeru 1:5. Koristi se za pripremu kruha, peciva, tjestenine, palačinki i zdravih slastica. Također, može se koristiti u proteinskim napitcima i kašastim sokovima.

Upotreba: Konopljino brašno preporuča se svim osobama i dobnim skupinama. Ovo brašno ne sadrži gluten, laktozu te niti jedan poznati alergen pa je posebno pogodno za celijakičare i alergičare. Konopljino brašno prirodni je izvor proteina pa je prikladno za bodybuildere, sportaše i fizički aktivne osobe. Uz to, vidljiv je i pozitivan učinak korištenja konoplje kod osoba koje su na dijetalnoj, vegetarijanskoj ili veganskoj prehrani, za makrobiotičare i osobe koje konzumiraju samo sirovu hranu.
Oglas objavljen
01.07.2022. u 08:48
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2981 puta