Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • VILA I-III (3 knjige) - Nora Roberts
  • VILA I-III (3 knjige) - Nora Roberts
  • VILA I-III (3 knjige) - Nora Roberts

VILA I-III (3 knjige) - Nora Roberts

Cijena
13,14 €
Šifra oglasa: 30970743

Osnovne informacije

Lokacija
Šibensko-kninska, Šibenik, Grad
Stanje
novo

Opis oglasa

Nora Roberts najprodavanija je spisateljica bestselera na top ljestvici "New York Timesa" u povijesti. S više od 160 milijuna tiskanih primjeraka knjiga i više od 100 bestselera na ljestvici New York Timesa do danas, Nora Roberts je najpopularnija i najomiljenija spisateljica ženske beletristike na svijetu. Nora Roberts otkriva najskrivenije tajne ponosne obitelji pripovijedajući priču o dvoje rivala koji mučeći se oko raskošnih vinograda doline Napa otkrivaju da imaju još puno toga za naučiti - jedno o drugome, ali i o sebi samima ... Obožavatelji Nore Roberts istinski će uživati čitajući "VILU", koja je prepuna ubojstava, skrivenih poruka, pronevjera, žudnji za moći. Dobra berba zvana Roberts. Bogata raznim emocijama i konfliktima ova saga o kalifornijskoj proizvodnji vina obasipa čitatelja opojnom mješavinom seksa i skandala.

1. dio: "OBREZIVANJE I UZGOJ" - 96 str.

2. dio: "SAZRIJEVANJE" - 96 str. Iskusna Signora Giambelli prepušta upravljanje obiteljskim vinarijom svojoj razmaženoj nasljednici Sophiji i praktičnom Tyloru, sinu upravitelja imanja. Ni jedno ni drugo nije naviknuto raditi poslove koje ne vole, ali morat će se obračunati s vlastitom taštinom ako žele surađivati i vratiti imanju nekadašnju slavu.

3. dio: "PLODOVI" - 94 str.

Izvornik: "VILLA" 2001. god. Hrvatski izdavači: "PROFIL" Zagreb i "JUTARNJI LIST" Zagreb. Broširani uvez, 286 str. Džepni format tiskan u 3 knjige - nastavka. Dimenzije: 14 x 21 cm. Prijevod: Helga Kraljik & Milan Gajić. Knjige su potpuno nove i nisu korištene. S police knjižare.

E-mail: truta.srecko@gmail.com

DOSTAVA KNJIGA - Hrvatska i inozemstvo

Karta

Objekti u blizini

Fortunato1

Oglas objavljen
07.09.2021. u 20:25
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
528 puta

Fortunato1