• Trilogija Tama u meni - Divlje u meni - Ljubav u meni Sally Green
  • Nemoj propustiti priliku!

Trilogija Tama u meni - Divlje u meni - Ljubav u meni Sally Green

Cijena
19,91 €
Šifra oglasa: 32134246

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Kraljevečki Novaki
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Trilogija Tama u meni - Divlje u meni - Ljubav u meni
Sally Green

meke korice
370+394+326
odlično stanje / nekorišteno

TAMA U MENI

Nathan je rastrgan između dvaju svjetova: sin je bijele vještice i najopasnijega crnog vještca. Odrasta u majčinoj obitelji, ali gotovo svi ga izbjegavaju, ignoriraju, zlostavljaju…Jedine svijetle točke u njegovu životu su brat Arran, baka i Annalisa, bijela vještica u koju je beskrajno zaljubljen. Njihova je ljubav vrlo opasna, ali i neodoljiva…

DIVLJE U MENI

U suvremenoj Engleskoj, gdje dvije zaraćene vještičje frakcije slobodno žive u ljudskoj zajednici, sedamnaestogodišnjeg Nathana, izvanbračno dijete najmoćnijeg i najnemilosrdnijeg crnog vješca, smatra se oličenjem iskonskoga zla. Ni u koga se ne može pouzdati niti igdje skloniti. Mora bježati i skrivati se kako bi preživo… Lovci ga prate u stopu ne libeći se poduzeti sve u svojoj moći kako bi ga se domogli, a preko njega i njegova oca, Marcusa.

LJUBAV U MENI

Savez gubi u ratu. A njegovo najjače oružje, Nathan, na rubu je ludila. Kako bi obranio Savez i spriječio njegovo uništenje, Nathan se mora pretvoriti u vrhunsko oružje u borbi protiv neprijatelja. Iako ubija lovce gdje god stigne, kraju ratu i vladavini Vijeća ne vidi se kraja. Nathan je i u potrazi za Annaliseom, bivšom ljubavi, kojoj se očajnički želi osvetiti za njezinu nezamislivu izdaju.

Ovaj uzbudljiv kraj odlične trilogije Tama u meni, ostavit će vas bez daha. Kraj priče je toliko neočekivan da će vas ostaviti u čudu. Ovaj je roman više nego obična priča o vješticama – to je priča o opstanku, borbi dobra i zla, ali i o dubokoj, pravoj ljubavi.

+poštarina

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

Knjigoria planet j.d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
29.04.2024. u 09:21
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
218 puta

Knjigoria planet j.d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska