Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • SJETI SE,  Mary Higgins Clark
  • SJETI SE,  Mary Higgins Clark

SJETI SE, Mary Higgins Clark

Cijena
19,85 €
Šifra oglasa: 31653738

Osnovne informacije

Lokacija
Šibensko-kninska, Šibenik, Grad
Stanje
novo

Opis oglasa

Kad se mlada žena utopi nakon samo par tjedana braka a za sobom ostavi golem imetak, na otmjeno kupalište u Cape Codu uvući će se nemir. Je li se doista utopila roneći ili joj, možda, novopečeni suprug nije želio pomoći ? I kamo je nestao vrijedan smaragdni prsten koji je imala na ruci za vrijeme ronjenja ? U isti se grad doseljava i mladi par s djetetom. Nedavno su izgubili prvo dijete i majka se ne može prestati kriviti zbog toga.
No sad je i drugo dijete u opasnosti. No je li to doista tako ili, opterećena krivnjom, mlada žena počinje gubiti razum ?

Mary Higgins Clark zasigurno je jedna od vodećih američkih spisateljica kriminalističkih romana. No, njezina djela nisu tek puki krimići, već brižljivo razrađene priče koje se mogu dogoditi svakom od nas. Poklonici romana američke spisateljice Mary Higgins Clark uživat će u još jednom brižljivo razrađenom kriminalističkom romanu.

Izdavač: "ZAGREBAČKA NAKLADA" Zagreb, tvrdi uvez, 271 str. Prev. Merina Nikočević. Format: 16 x 24 cm. Knjiga je nova. S police knjižare

E-mail: truta.srecko@gmail.com

DOSTAVA KNJIGA - Hrvatska i inozemstvo

Karta

Objekti u blizini

Fortunato1

Oglas objavljen
11.01.2024. u 18:52
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
271 puta

Fortunato1