Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Sigurna i udobna sjedalica Minikid 2
  • Sigurna i udobna sjedalica Minikid 2
  • Sigurna i udobna sjedalica Minikid 2

Sigurna i udobna sjedalica Minikid 2

Cijena
130 €
Šifra oglasa: 41232658

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Jug, Srednjaci
Stanje
rabljeno
Proizvođač
ostalo
Grupa
Grupa 0/1/2 (0-25kg)
Godina proizvodnje
2018
Smjer sjedala
suprotno od smjera vožnje
Boja
Plava
Značajke
ADAC test

Opis oglasa

Sjedalica Minikid 2, najnovija ponuda od renomiranog proizvođača Axkid, predstavlja ultimativno rješenje za sigurnost i udobnost vaših najmlađih putnika u automobilu. Sa sofisticiranim dizajnom i visokim standardima sigurnosti, Minikid 2 je savršena investicija u siguran put s vašim djetetom.

Značajke koje će vas osvojiti:

Izvanredna Sigurnost: Sjedalica Minikid 2 se temelji na najnovijim tehnologijama sigurnosti i rigoroznim testiranjima. Svojom izdržljivom konstrukcijom i čvrstom montažom, ova sjedalica pruža optimalnu zaštitu u slučaju sudara.

Rastući s Vašim Djetetom: Zahvaljujući prilagodljivim postavkama visine i nagiba, Minikid 2 će rasti zajedno s vašim djetetom. Možete ga koristiti za djecu težine od 0 do 25 kg, što znači da ćete dugoročno uštedjeti na zamjeni sjedalice.

Jednostavna Instalacija: Inovativni instalacijski sustav osigurava brzu i sigurnu montažu u vozilu. Uz jasne upute i indikatore ispravne instalacije, moći ćete s lakoćom postaviti sjedalicu bez stresa.

Premijum Materijali: Važno nam je da vaši mališani putuju u udobnosti. Minikid 2 dolazi s mekanim presvlakama i dodatnom podstavom kako bi vaša djeca uživala u svakom putovanju.

Certificirano Po Važnim Standardima: Djedica Minikid 2 je testirana i odobrena prema najnovijim sigurnosnim standardima (ECE R44/04), pružajući vam potpunu sigurnost i mir uma.

Ne štedite na sigurnosti i udobnosti vaših najvažnijih putnika. Djedica Minikid 2 je pouzdan izbor koji će zadovoljiti i najviše zahtjevne roditelje. Nabavite svoju Minikid 2 sjedalicu danas i osigurajte siguran i ugodan vožnju za vašu obitelj!

Sjedalica je veoma slabo koristena ( jednom u dva mjeseca) kupljena 2019g nikad sudjelovala u sudarima i slicno zadnjih godinu dana u opce nije koristena.

Karta

Oglas objavljen
06.04.2024. u 10:22
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
120 puta