Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Avova sjedalica Sperber isofix
  • Avova sjedalica Sperber isofix
  • Avova sjedalica Sperber isofix
  • Avova sjedalica Sperber isofix
  • Avova sjedalica Sperber isofix
  • Avova sjedalica Sperber isofix
  • Avova sjedalica Sperber isofix
  • Avova sjedalica Sperber isofix

Avova sjedalica Sperber isofix

Cijena
250 €
Šifra oglasa: 43352069

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska, Crikvenica, Jadranovo
Stanje
rabljeno
Proizvođač
ostalo
Grupa
Grupa 0+1 (0-18kg)
Godina proizvodnje
2021
Smjer sjedala
moguća promjena smjera
Boja
Crvena
Značajke
isofix, 360 rotacija, ADAC test

Opis oglasa

SPERBER-FIX i-Size prikladna je od rođenja od 40 do 105 cm, odnosno za bebe i malu djecu. To odgovara težini do 20 kg Rotacija od 360 stupnjeva Potpuno rotirajući u bilo koji položaj radi jednostavnog ulaska i lakšeg učvršćivanja.
Jednostavna rotacija za traženi položaj za vožnju (u ili suprotno od smjera vožnje) Moguća oba smjera Protiv smjera putovanja: propisano zakonom od rođenja do 15 mjeseci.
Od 16. mjeseca do 105 cm (što odgovara cca 4 godine) moguća su oba smjera putovanja. Preporučamo korištenje sjedala okrenutog prema natrag što je dulje moguće.
Praktično kombinirano sjedalo Prikladno za bebe i malu djecu od rođenja (do visine 105 cm) Smanjenje sjedala Sa svilenkasto mekom vrhunskom redukcijom sjedala koja vašoj bebi nudi dodatnu zaštitu i može se individualno prilagoditi u 3 koraka rasta.
Viša granica težine nego što je uobičajeno za vaše dijete do 20 kg težine UN ECE R-129/3 i-Size odobren i testiran u njemačkim ispitnim ustanovama: prema najnovijim i najvišim europskim sigurnosnim standardima, tj. frontalni i bočni sudar kao i prevrtanje. ISOFIX (Holmbergs) – montaža brza i jednostavna Jednostavan za korištenje i zaključavanje Dodatna stabilnost i sigurnost Sa sigurnosnim gumbom za sprječavanje nenamjernog otključavanja ISIP (Integrated Side Impact Protection) – poboljšana zaštita od bočnog sudara AVOVA stavlja pametnu sigurnosnu tehnologiju izravno u sjedalo umjesto izvana. Ergonomski sigurnosni naslon za glavu izrađen od visokoučinkovite pjene Poseban pjenasti materijal bez mirisa koji nudi optimalnu zaštitu za osjetljivo područje glave i vrata vašeg djeteta. Potporna noga - 3. spojna točka za veću sigurnost Zaštita od rotacije u slučaju nezgode Podesiva po visini i ojačana za veću sigurnost Traka za odskok za postavljanje na naslon autosjedalice, kao i zaštitni element koji povećava površinu nogu u slučaju sudara s djecom koja sjede suprotno od smjera vožnje. Podesiv sjedeći i ležeći položaj u tri smjera Promijenite kut sjedala za dodatnu udobnost, to možete učiniti u ili suprotno od smjera vožnje. Duboki i meko podstavljeni bočni obrazi Dublji bočni podupirači pružaju bolju zaštitu od bočnog sudara Udobno i jednostavno podešavanje visine naslona za glavu Ventilacijski otvori za ventilaciju dječje sjedalice u stražnjem dijelu Sustav pojaseva u 5 točaka (Holmbergs)

Karta

Oglas objavljen
05.04.2024. u 14:21
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
57 puta