Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • EVOLUCIJA - PRIČA O ŽIVOTU NA ZEMLJI / Jay Hosler
  • EVOLUCIJA - PRIČA O ŽIVOTU NA ZEMLJI / Jay Hosler
  • EVOLUCIJA - PRIČA O ŽIVOTU NA ZEMLJI / Jay Hosler
  • EVOLUCIJA - PRIČA O ŽIVOTU NA ZEMLJI / Jay Hosler

EVOLUCIJA - PRIČA O ŽIVOTU NA ZEMLJI / Jay Hosler

Cijena
26,48 €
Šifra oglasa: 34008221

Osnovne informacije

Lokacija
Šibensko-kninska, Šibenik, Grad
Izdavač
Ostali izdavači
Glavni junak
Ostali heroji
Stanje
novo

Opis oglasa

EVOLUCIJA U STRIPU ...

Evolucija je zabavan i razumljiv prikaz jedne od najvažnijih tema na svijetu: kako je nastao život na Zemlji. Ako vas znanost inače plaši, s ovim stripom ćete odahnuti; ako vas inače veseli, valjat ćete se po podu od smijeha.

No, ovo nije puka početnica: uz vizualnu potporu dvojice Cannona, Jay Hosler nas u liku Blurta 183, eminentnog glargalskog znanstvenika, vodi kroz iznimno bogatu pripovijest koja seže od atoma do planeta, od stanične simbioze do masovih izumiranja. Strpljivošću kakva dolikuje njegovim kraljevskim gostima u novootvorenom Glargalskom holografskom muzeju zemaljske evolucije, Blurt 183 će se mudro zadržavati na važnim (i zgodnim) sitnicama pazeći da obuhvati milijarde godina života na Zemlji.

Knjiga koja opisuje tijek evolucije, od postanka Zemljine kugle sve do nastanka čovjeka napisana je u strip formatu, a sam način opisivanja teških pojmova je izrazito zanimljiv. Naime, u toj strip-knjizi autori (tekstopisac i ilustratori) vode nas na izmišljeni vodeni planet Glargal, u novoosnovani Holografski muzej zemaljske evolucije, gdje nas profesor Blurt 183, uz svoje goste kralja Flurša 727 i njegovog sina, princa Flurša 418, vodi na holografsko putovanje povijesti Zemlje i svemu što se ovdje događalo u posljednjih cca 4,5 milijarde godina. Kao što sam prethodno spomenuo, strip je jako poučan, odlično napisan i nacrtan, a komične situacije su naprosto za puknut od smijeha.

“Zemljani, ako već znate čitati stripove, ovo je knjiga za vas.” – Frim 324, Galaktički ministar stripa

Izdavač: HILL i WANG New York U.S.A. Hrv. izdavač: JESENSKI I TURK Zagreb, 2011. god. Ilustracije: Kevin Cannon & Zander Cannon.
Tvrdi broširani uvez, 151 str. Prijevod: Irena Miličić. Format: 15 x 23 cm. Knjiga je nova i nije korištena. S police knjižare.

E-mail: truta.srecko@gmail.com

DOSTAVA KNJIGA - Hrvatska i inozemstvo

Karta

Objekti u blizini

Fortunato1

Oglas objavljen
30.10.2023. u 01:54
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
701 puta

Fortunato1