Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Trotec PSCS 11‑16V Akumulatorska odvijač/bušilica, ODMAH DOSTUPNO
  • Trotec PSCS 11‑16V Akumulatorska odvijač/bušilica, ODMAH DOSTUPNO
  • Trotec PSCS 11‑16V Akumulatorska odvijač/bušilica, ODMAH DOSTUPNO
  • Trotec PSCS 11‑16V Akumulatorska odvijač/bušilica, ODMAH DOSTUPNO

Trotec PSCS 11‑16V Akumulatorska odvijač/bušilica, ODMAH DOSTUPNO

Cijena
66,23 €
Šifra oglasa: 32521077

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Jastrebarsko - Okolica, Donja Reka
Stanje
novo

Opis oglasa

Opis oglasa
Mi smo internet trgovina Tia mobiteli osnovana 2012.godine sa preko 50 000 zadovoljnih kupaca.
- brza i efikasna isporuka
- povjerenje građeno godinama
- račun i ovjereno jamstvo za sve naručene proizvode
- dostava putem GLS-dostavne službe (35kn) za sve proizvode do 1999kn vrijednosti
- plaćanje na 2-36 rata putem kreditnih kartica
- kontakt prodaja@tia-mobiteli.hr ili 01-6283564

Opis proizvoda:

Akumulatorski odvijač/bušilica PSCS 11‑16V
Savršen paket snage za zahtjevne korisnike

Snažan rad s vijcima, snažno bušenje, optimalna svojstva rukovanja i punjiva baterija za brzu zamjenu i s dugim trajanjem uporabe – PSCS 11‑16V ima sve što možete očekivati od kvalitetnog akumulatorskog odvijača/bušilice – i još mnogo više.

PSCS 11‑16V je kao stvoren za sve korisnike kojima je potreban jednako snažan i praktičan akumulatorski odvijač/bušilica visokog stupnja fleksibilnosti primjene. Zahvaljujući elektroničkom upravljanju brojem okretaja možete raditi naizmjenično snažno i istovremeno fino ugođeno, primjerice za montažu namještaja ili gradnju krova. 19 postavki zateznog momenta koje je moguće odabrati plus jedan stupanj bušenja i robustan dvostupanjski metalni prijenosnik pritom vam jamče da ćete uvijek moći upotrijebiti optimalno prikladnu silu koja je točno prilagođena materijalu i veličini vijka koje se mogu obrađivati do promjera od 8 mm. U drvu vam PSCS 11‑16V omogućuje bušenje do promjera 25 mm, a u metalu do 10 mm. Zahvaljujući integriranom prikazu smjera vrtnje uvijek imate pregled nad odabranim smjerom vrtnje, ulijevo ili udesno.

Naravno da je kod tako velike snage sigurnost na prvom mjestu. Stoga je PSCS 11‑16V između ostaloga opremljen kočnicom Quickstop i blokadom uključenja koja sprečava slučajno aktiviranje odvijača/bušilice. Tu je i integrirana LED svjetiljka koja osigurava da je vaš obradak uvijek dobro osvijetljen čak i na mjestima gdje nije dostupna radna svjetiljka.

Brzostežuća čeljust modela PSCS 11‑16V osigurava brzu zamjenu nastavaka za rad s vijcima ili bušenje, a automatska blokada vretena dodatno nudi veću sigurnost zbog viših sila stezanja alata. Moguće je stegnuti sve uobičajene bitove za rad vijcima, držače bitova i svrdla do promjera drška od 10 mm.

Nema odgovarajući bit? Onda mogućnosti uporabe modela PSCS 11‑16V izravno proširite opcijskim 32-dijelnim kompletom bitova proizvođača Trotec. Kao optimalan pribor za vaše bušenje preporučujemo naša dva 15-dijelna kompleta svrdala za drvo ili svrdala za metal – naravno, poznate kvalitete marke Trotec.

Sve čvrsto u ruci čak i tijekom duljih radova
Što je električni alat snažniji, to su važnija njegova optimalna svojstva rukovanja. Stabilni PSCS 11‑16V ispunjava sve želje jer njegova ergonomska konstrukcija s optimiziranim težištem i umetcima Softgrip nudi vam sigurno držanje za trajnu uporabu i precizan rad bez umaranja. Uređaj se može montirati i nositi pomoću isporučene kopče za remen radi bržeg pristupa.

Snažna zamjenjiva punjiva baterija od 16 V modela PSCS 11‑16V zbog litij-ionske tehnologije nema efekt memorije niti samostalnog pražnjenja, a isporučeni brzi punjač može se potpuno napuniti u samo sat vremena.



Prednosti u praksi:
Snažna litij-ionska punjiva baterija od 16 V bez efekta memorije i samostalnog pražnjenja
Snažan motor s prijenosnikom s 2 brzinama
19 postavki zakretnog momenta plus stupanj bušenja
Brzostežuća stezna čeljust s automatskom blokadom vretena
Kontinuirano upravljanje brojem okretanja s funkcijom brzog zaustavljanja
Ugrađena LED radna svjetiljka
Brzi punjač: Samo 1 sat punjenja
Trostupanjski prikaz kapaciteta punjive baterije
Gumirani umetci Softgrip u kućištu za iznimno dobro držanje
Jednostavno prebacivanje desnog-lijevog smjera rada i blokada uključenja
Drugi utor za rezervnu punjivu bateriju i kovčegu
Stezaljka za remen može se montirati i olakšava brz pristup i transport
Akumulatorski odvijač/bušilica PSCS 11‑16V dobit ćete s kopčom za remen koja se može montirati, dvama bitovima, brzim punjačem i kovčegom za transport.
Akumulatorski odvijač/bušilica Trotec 16V, komplet
Premium punjiva baterija poznatog proizvođača za trajno punu snagu
Premium punjiva baterija poznatog proizvođača
Litij-ionske punjive baterije već su se uvelike proširile. Kod njih nema efekta memorije niti samostalnog pražnjenja, a u svakom se trenutku mogu izvaditi iz punjača i upotrijebiti, a da im to nikako ne može naštetiti. No pod oznakom „litij-ionske“ baterije prodaju se i punjive baterije različite kvalitete i različitih materijala elektroda, čak i one kojima se snaga osjetno smanjuje s pražnjenjem.

Kod litij-ionskih punjivih baterija marke Trotec jamči vam bez iznimke isporuku kvalitetnih premium punjivih baterija poznatog proizvođača tipa NMC velike gustoće energije i napona punjenja do samog kraja. Stoga, za razliku od uobičajenih litij-ionskih punjivih baterija, kod naših premium punjivih baterija nema smanjenja snage čak niti s uznapredovalim pražnjenjem.

Tako profitirate od trajne maksimalne snage, čak i ako je baterija gotovo potpuno prazna. Sa sve duljom uporabom ovdje se smanjuje samo stanje napunjenosti, ali ne i snaga – to je vaša dodana vrijednost kod premium punjivih baterija marke Trotec!


Flexpower – inovativni sustav višenamjenske punjive baterije proizvođača Trotec
Već i standardna isporuka ovog snažnog alata marke Trotec uključuje snažnu višenamjensku punjivu bateriju od 16 V iz program Flexpower Trotec velikog kapaciteta punjenja od 2 Ah čije aktualno stanje možete jednim pogledom očitati na trostupanjskom prikazu kapaciteta integriranom u kućište punjive baterije.

Paket snage, koji se može ponovno potpuno napuniti u samo sat vremena, omogućuje vam ne samo do 33 % dulje vrijeme rada uređaja u usporedbi sa standardnim punjivim baterijama snage 1,5 Ah, nego se ova višenamjenska punjiva baterija Flexpower može i fleksibilno kombinirati s raznim alatima proizvođača Trotec, primjerice s akumulatorskim odvijačem/bušilicom PSCS 11‑16V, akumulatorskim kompresorom PCPS 10‑16V ili akumulatorskom zračnom crpkom PCPS 11‑16V.

S Flexpowerom vam više nisu potrebne suviše punjive baterije i punjači – više čak ne morate niti tražiti prikladne punjive baterije. Samo zamijenite uređaj, a ne punjivu bateriju. Flexpower znači kraj za nepotrebno velik broj raznih zamjenjivih baterija, a mogućnost kombiniranja sa sve većim brojem alata znači da ćete u svakom trenutku ostati fleksibilni i da možete s mnogo energije nastaviti svoje projekte!

Vrhunska kvaliteta s potvrdom i pečatom
Profitirajte od kvalitete poznatog proizvođača Trotec kao jamstva visoke vrijednosti, sigurnosti i funkcionalnosti. Ispitna tijela TÜV SÜD i TÜV Rheinland zakonom zaštićenim znakom GS potvrđuju da pri namjenskoj ili predvidljivoj uporabi ovoga uređaja nisu ugroženi zdravlje ni sigurnost korisnika. Naravno da je kod nas osim akumulatorskog odvijača/bušilice i punjač testiran i certificiran za ispitanu sigurnost.


Provjerena sigurnost
Zahvaljujući isporučenim kopčama za remen akumulatorski odvijač/bušilica može se jednostavno objesiti na remen i skinuti samo jednom rukom za brz pristup. PSCS 11‑16V može stajati i s montiranom kopčom za remen. Ako kopča nije potrebna, može se jednostavno demontirati.Praktična kopča za remen

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
29.07.2021. u 11:41
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
226 puta