Kako predati oglas?

Pogledaj naš video kako predati oglas ili slijedi detaljne upute ispod videa:


Slijedi ove upute za predaju oglasa:

  1. Ikona Predaj oglas nalazi se u gornjem desnom uglu Njuškalove naslovnice, klikom na nju započinješ proces predaje oglasa.
  2. Odabirom kategorije u koju želiš smjestiti oglas, prikazat će ti se detaljan popis podkategorija. Odaberi odgovarajuću podkategoriju i tjeraj dalje! Kad se s desne strane pojavi zelena kvačica i u polju ispod dugmeta Nastavi ispiše se tekst "Odabrali ste kategoriju!", to znači da moraš još samo kliknuti na Nastavi i evo te pred obrascem za predaju oglasa.
  3. Ispuni obrazac s traženim podacima (nemoj varati, otkrit ćemo) i detaljnim opisom te pridruži fotografije svojem oglasu. Kupci vole fotografije, nemoj štedjeti na njima! Neka polja je obvezno ispuniti jer inače nije moguće predati oglas. Korisnici koji su tijekom ispunjavanja obrasca prijavljeni na Njuškalo, na kraju će kliknuti na Predaj oglas, dok će ostali unijeti svoje korisničko ime i lozinku kako bi mogli završiti s predajom oglasa.

U slučaju da nemaš profil na Njuškalu, klikni na tab "Novi korisnik" koji se nalazi na istoj stranici, pri dnu, te ispuni obrazac za registraciju novih korisnika na Njuškalu. Bit će nam drago vidjeti i tvoju njušku kod nas!

Nakon uspješno provedenih prethodnih koraka prikazuje se potvrda o predaji oglasa, a vidjet ćeš i opcije za isticanje oglasa. Odabirom jednog ili više ponuđenih paketa možeš dodatno istaknuti svoj oglas te tako privući veći broj potencijalnih kupaca.

Odaberi paket koji najviše odgovara tvojim potrebama i klikni na link Kupi koji će te odvesti na stranicu putem koje možeš izvršiti plaćanje.

Napomena: Oglas se može mijenjati i nakon objave. Posjeti Moje Njuškalo, pronađi oglas koji želiš mijenjati i jednostavno klikni na Izmijeni oglas te napravi željene izmjene.

Sretno! I ne zaboravi – uvijek kad si u nedoumici ili ti je potrebna pomoć, obrati se našoj Korisničkoj podršci, rado će ti pomoći.


Povezani sadržaj
Njuškalo savjetuje
Savjeti za sjajan oglas
Ne mogu pronaći kategoriju za svoj oglas
Kako izmijeniti oglas?
Kako označiti oglas kao prodan?
Moj oglas je uklonjen
Ne mogu predati oglas
Moj oglas je neaktivan
Zašto se moj oglas briše, umjesto da se deaktivira?

Trebaš pomoć?