• HONDA BF 250 X "NOVI MODEL"
  • HONDA BF 250 X "NOVI MODEL"
  • HONDA BF 250 X "NOVI MODEL"
  • HONDA BF 250 X "NOVI MODEL"
  • Nemoj propustiti priliku!

  • Dostupno odmah

HONDA BF 250 X "NOVI MODEL"

Cijena
186.086 kn ~ 24.700 €
Šifra oglasa: 13185982

Osnovne informacije

Lokacija
Istarska, Labin, Labin
Proizvođač
Honda
Godina proizvodnje
2020
Vrsta motora
4-taktni
Snaga motora
183,90 kW
Težina motora
278,00 kg
Stanje
novo
Raspoloživost
Dostupno odmah

Opis oglasa

Honda BF250A značajke, pogodnosti i ekskluzivnosti:

Novi Hondin motor BF250A uključuje srce Honda Marine temeljnih tehnologija, kao i nekoliko dodatnih novih značajki. Ovo je sažetak od ovih značajki, pogodnosti, i dizajn poboljšanja, kao i Honda ekskluzivne tehnologije, koji su primijenjene na Honda BF250A vanbrodski motor i dizajnirani su kako bi ilustrirali Hondine tehnološke prednosti, operativne, i izvrsnosti zaštite okoliša za svoje klijente.

Novi dizajn:

Honda BF250 ", izgled odstupa od drugih Honda vanbrodski motori u tom estetski dizajnu je gladak i vitkiji. Kapa za BF250 izgleda oštrija, više kutni profila u odnosu na prijašnje modele s kromiranim linijama prenosi snagu i brzinu novog modela.

Osim novog vanjskog izgleda, novi BF250 ima uzbudljive nove boje, Aqua Marine Silver. Ova nova boja, uz uvođenje podebljano nove grafike i boje (crna) kombinacija je kako bi BF250 uistinu zaslužio svoju vodeći status, što je odraz vrhunske kvalitete dizajna.

Nova velika zapremina Motora:

Honda BF250 novi četverotaktni motor je najsnažniji vanbrodski motor Honda u Marine programu. Novi 60 °, V6, 3.6l snažan, kompaktan, 24-ventila SOHC dizajn, osigurava vrhunske performanse, pouzdanost i trajnost koja se temelji na Hondinom povijesnom inženjeringu izvrsnosti. Ovaj uski dizajn omogućuje jednostavna montažu, osobito kod više motora zajedno u paketu.

Za niske brzine rada, CAM režnjevi-bregovi, prikazani u crvenoj boji, služe otvaranju i zatvaranju usisnih ventila. Ispod 4800 okretaja u minuti ovaj CAM profil pruža dobar donji moment za snažno ubrzanje. Kada rad motora prelazi 4500 okretaja u minuti, komandni modul aktivira hidraulični regulacijski ventil koji se pomiče sinkronizaciju klip za zaključavanje sva tri roker ramena - poluge zajedno. Srednji režanj-brijeg za visoko dizanje CAM profila, što je ovdje prikazano u plavoj, drži usisne ventile otvorenim na duže vrijeme. Ovaj sustav mase velike brzine zraka ulazi u motoru na ovoj brzini u komoru za izgaranje te na taj način proizvodi više energije.

NOVO:

BF250 je u industriji vanbrodskih motora prvi, koji ima odvojena dva kruga zraka (Honda podataka kolovoz 2011). Ovi zračni tokovi hlađenja daju svjež zrak za

(a) uvođenje – indukciju u motor i

(b) pod-hauba motora / komponente za hlađenje.

Novi izravni sustav usisa zraka smanjuje temperaturu motora usisnog zraka, povećava volumen zraka u motor, i razvija više snage.

Ovaj sustav usisa zraka usmjerava hladan zrak iz gornjeg unosnog otvora, (uklanjajući bilo koju prisutnost vlage), a zatim ga inducira u motor preko tijela sustava gasa. Ovakav sustav omogućuje učinak hladnjaka te gušći zrak za izgaranje ispod poklopca indukcijskog sustava u odnosu na dosadašnje konvencionalne sustave.

Na pogonu radilice na vrhu ventilator, koji uvlači zrak za hlađenje kroz prednje otvore, te izbacujući vrući zrak širom motora kroz otvor na vrhu poklopac motora. Korištenjem ovog odvojenog sustava hlađenja, ne samo da se osigurala maksimalni učinak hlađenja u području motoru području, nego je i povezan na izravnim unos zraka.

Rashladnim zrakom pomaže da se proizvode više konjskih snaga i veći okretni moment.
Honda BF 250 X
Oprema:
- bočna daljinska komanda
- pokazivač trima
- pokazivač okretaja
- pokazivač brzine
- pokazivač goriva
- inox propeler

Garancija 5 godina

CIJENA 183.920 KUNA ( pdv uključen)
POPUST NA GOTOVINU

MOGUĆNOST PLAĆANJA:
- VIRMANSKO
- GOTOVINOM
- KARTICAMA
- LEASING


NA RATE

DINERS KRED. KARTICOM- 2-24 RATA
POTROŠAČKI KREDITI ERSTE BANKE - 25- 60 RATA

VISA I MAESTRO PBZ BANKE - 2-12 RATA
AMERICAN PBZ BANKE-2-12 RATA
POTROŠAČKI KREDITI PBZ BANKE- 24-60 RATA

AQUAMARINE

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
22.09.2020. u 13:00
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
7460 puta

AQUAMARINE

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska