Janova priča

U mom životu najbitnija je glazba, a pretraživanje oglasa na njuškalu jedan je od mojih jutarnjih rituala jer tamo nalazim sve što mi je u studiju potrebno za stvaranje.

Kad bolje razmislim, sigurno sam pola studija opremio preko njuškala. Baš sam se pokušao prisjetiti i kada je započela moja priča s njuškalom i ima tome sigurno više od deset godina, 2007. mislim. Ne sjećam se točno o kojem komadu opreme je bila riječ, ali znam da sam predmet odmah prodao i s novcem od prodaje kupio drugi, nešto što mi je u tom trenutku baš trebalo.

Opet sam kupovao na njuškalu. :)

Evo, više od deset godina kasnije to i dalje tako funkcionira. Nađem nešto, neku ludu stvar koju nigdje ne možeš naći jer je rijetkost, kupim, koristim, prodam dalje… i tako ukrug. Kroz godine je tu bilo svega, od rijetkih orgulja koje imaju baš poseban zvuk do najobičnijih kablova. Da, jako volim kablove.

Svi znamo, <3 kablove

Kreativni red.

Pogledaj Janovu priču

Don't push the buttons.

I nisam jedini. Puno mojih kolega glazbenika opremu nabavlja preko njuškala. Neke freakove sam znao od prije iz glazbenih krugova, a neke sam upoznao preko oglasa. Posebna je to zajednica. Čujemo se, dogovaramo, ali sve uvijek ide preko njuške. Da, jako ga volim(o). Baš, baš!

Regis i ja.

Pročitaj i naše priče!

Započnite svoju njuškalo priču:

Pregledajte njuškalo ili preuzmite mobilnu aplikaciju.

njuškalo
njuškalo