Danijelina priča

Obožavam svoju mamu i njezinu juhu. Naravno, nitko ne radi bolju! No, jednog sam dana, dok sam ležala bolesna, a mama pretjeranom brigom remetila mir, donijela odluku da se osamostalim. Bilo je vrijeme da se, zajedno sa svim svojim cipelama, odselim iz obiteljskog doma.

Žena sam od akcije, pa sam i takva, sva nikakva i virozna, odmah odlučila potražiti svoje mjesto pod suncem. Skinula sam njuškalo aplikaciju, upisala tražene parametre i odmah, ali doslovce odmah, našla stan koji je imao sve što sam tražila, čak i dodatnu sobu za cipele i modne dodatke koje strastveno skupljam. Da, šopingholičarka sam!

Čim sam pogledala stan,
znala sam da će biti moj.

Uglavnom, čim sam prizdravila, otišla sam vidjeti stan i to je bilo to. Prvi je imao sve što sam tražila- savršenu lokaciju, parkirno mjesto, dvije sobe, terasu… Donijela sam odluku i krenula u realizaciju. Isprva mami nisam ništa rekla jer sam znala da će poludjeti od brige. No, čim sam je odvela u svoj stan iz snova i ona se oduševila. Kupnja prve nekretnine bilo je jedno zaista ugodno iskustvo.

Moja slobodica.

Kuhinja, malo korištena. :)

Ubrzo, sve se promijenilo! Zaljubila sam se i ubrzo preselila k dečku. To sam mami odmah rekla jer sam znala da će poludjeti od sreće. Eh, sad, trebalo je iznajmiti stan. Vraćala sam se avionom s poslovnog puta, aktivirala sam oglas na njuškalu i telefon je počeo zvoniti. Nisam mogla vjerovati da to ide tako brzo!

Mislila sam, iskoristit ću wifi, postaviti oglas sad dok imam vremena i dogodilo se to da sam odmah po slijetanju imala nekoliko propuštenih poziva s nepoznatih brojeva. Stan je bio vruća ''roba'', a na kraju je nekoliko potencijalnih stanara doslovce licitiralo za stan.

Polica za cipele. Naravno.<3

Pogledaj Danijelinu priču

Pod hitno trebam novi par.

Prijatelji mi kažu da sam stvarno imala sreće, ali ja mislim da sam samo znala dobro iskoristiti funkcionalnosti njuškalo aplikacije pa je rado koristim i dalje. A koristiti ju je počela i mama koja trenutno prodaje obiteljsko zemljište.

Pročitaj i naše priče!

Započnite svoju njuškalo priču:

Pregledajte njuškalo ili preuzmite mobilnu aplikaciju.

njuškalo
njuškalo