Kako se registrirati

Registracijom na Njuškalu postat ćeš dio najveće hrvatske online zajednice koja međusobno trguje, a koja broji više od 1.100.000 korisnika!

Na Njuškalovoj naslovnici u gornjem desnom uglu klikni na gumb Registracija koji će te odvesti do registracijskog obrasca. Nakon što ispuniš obrazac, na tvoju adresu e-pošte poslat ćemo poveznicu za aktivaciju tvojeg korisničkog računa. Klikom na poveznicu za aktivaciju dovršen je proces registracije i možeš započeti s oglašavanjem na Njuškalu, osim za račun Trgovine gdje će te kontaktirati Njuškalov savjetnik da dovršite registraciju.

Kupac

Jednostavni račun pod nazivom „Kupac“ namijenjen je onima koji na Njuškalu žele prvenstveno kupovati. Odaberi ga ako trenutno ne želiš prodavati i u svom računu možeš izraditi te spremiti listu željenih predmeta, a njihove prodavače možeš sigurno kontaktirati putem Njuškalovih poruka.

Ukoliko se u nekom trenutku ipak odlučiš i na prodaju na Njuškalu, račun „Kupac“ lako se može promijeniti u račun „Prodavač“. Nema potrebe za novom registracijom, samo klikni „Predaj oglas“, ispuni tražene podatke i tvoj će se račun automatski prebaciti u račun „Prodavač“.

Prodavač

Račun „Prodavač“ namijenjen je svima koji na Njuškalu žele kupovati, prodavati ili iznajmljivati. Nakon registracije, moći ćeš brzo i jednostavno predati svoje oglase i sigurno komunicirati s potencijalnim kupcima putem Njuškalovih poruka. Za uspješniju prodaju svojih predmeta iskoristi istaknute oglasne pozicije, a da bi tvoj paket sigurno stigao na odredište, naruči brzu i sigurnu Njuškalovu dostavu.

Trgovina

Račun „Trgovina“ namijenjen je tvrtkama, obrtima, udrugama i drugim pravnim osobama, a oglasi ovog računa obnavljaju se automatski uz mjesečnu pretplatu. U posebnom korisničkom sučelju moguće je unaprijed birati i zakazivati istaknute oglasne pozicije za željene oglase, a za korisnike „Trgovina“ na raspolaganju su i Njuškalovi prodajni savjetnici.

Zahtjev za otvaranje Njuškalove trgovine možeš ispuniti i ako klikneš ovdje. Nakon što ispuniš obrazac, na tvoju adresu e-pošte poslat ćemo poveznicu za aktivaciju zahtjeva. Klikom na poveznicu za aktivaciju dovršen je proces aktiviranja zahtjeva za Njuškalovu trgovinu, a u najkraćem roku kontaktirat će te Njuškalov savjetnik da dovršite postupak registriranja tvoje trgovine na Njuškalu.


Povezani sadržaj
Njuškalo trgovina
Kako predati oglas
Ne mogu se prijaviti

Trebaš pomoć?