Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Rastjerivač krtica i raznih glodavaca , električni - solarni

Rastjerivač krtica i raznih glodavaca , električni - solarni

Cijena
23,89 €
Šifra oglasa: 9398570

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
novo

Opis oglasa

Jednostavan i siguran za korištenje . Nije otrovan niti nema kemikalija, nije potrebna baterija ni napajanje tako da ne morate kupovati baterije, solarno punjenje
uređaj drži glodavace daleko od vašeg vrta ili travnjaka korištenjem i ultrazvučni zvuk i vibracija tehnologije .

Značajke motornog rastjerivača krtica s novom tehnologijom: čvrsta izvedba, nisu potrebne baterije-puni se sunčavim i danjim svijetlom, za otvoren prostor (u zemlji) bez dodatnog održavanja. Koristeći načelo centrifugalne sile za stvaranje jakih vibrirajućih i zvučnih valova motorni rastjerivač krtica na učinkovit, human i ekološki način pomaže u rastjerivanju krtica, rovka, miševa, voluharica i ostalih napasnih glodavaca iz okućnica, cvijetnjaka, vrtova, voćnjaka, vinograda, travnjaka, livada, oranica i sl.

Mnogi podzemni glodavci imaju slab očni vid, ali priroda im je podarila vrlo razvijeno osjetilo na najslabije zvukove i vibracije koje se šire kroz zemlju. Motorni rastjerivač krtica upravo iskorištava tu osjetljivost glodavaca. Stvara prodorne vibracije koje pokrivaju područje sa zemljom površine do 650 m2 u vremenskim razmacima oko 30 sekundi. Motorni rastjerivač krtica je 50% snažniji od klasičnih modela. Stavljati ga na mjesto gdje glodavci kopaju rupe (krtičnjake) i rade najveću štetu. Prvih nekoliko tjedana nakon postavljanja uređaja primijetit će se povećana aktivnost u nastambama glodavaca. To će se smanjiti i potpuno nestati jer će vibracije i zvukovi na kraju otjerati glodavce tražeći mirnije mjesto za izradu novih nastambi. Najbolje djelovanje se postiže u kombinaciji sa 2 do 3 uređaja.

IZBACITE ŠTETOČINE IZ SVOG VRTA ZAUVIJEK !



Značajka :


Jednostavan i siguran za korištenje . Nije otrovan niti nema kemikalija
uređaj držati glodavaca daleko od vašeg vrta ili travnjaka korištenjem i ultrazvučni zvuk i vibracija tehnologije .

Specifikacije :

Učinkoviti domet : 650m2
Frekvencija : 400-1000 Hz
Veličina ploče : 70 * 90mm
Solarni panel : 4.5V45MA
227mm dužina aluminijske cijevi

Preuzimanje u Zagrebu, slanje poštom 20kn.

alex123

Oglas objavljen
07.05.2016. u 14:09
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
6748 puta

alex123