Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Omega 3 riblje ulje 1000mg (90 gel kapsula) - Nutrimedica  79 kn

Omega 3 riblje ulje 1000mg (90 gel kapsula) - Nutrimedica 79 kn

Cijena
10,49 €
Šifra oglasa: 23507400

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trnje, Vrbik

Opis oglasa

Omega 3 riblje ulje

Pakiranje: 1000mg (90 gel kapsula)

Cijena: 79,90 kn

Riblje ulje sa svim blagotvornim učincima omega-3 masnih kiselina. Budući da su omega-3 masne kiseline esencijalne i naše tijelo ih ne može samo proizvesti, potrebno je unositi ih hranom i dodacima prehrani.


Riblje ulje pomaže očuvati zdravlje kardiovaskularnog sustava, pomaže smanjiti trigliceride i apoproteine, a podići HDL kolesterol. Riblje ulje ima blagotvorno djelovanje na oči, kosti, mozak i kožu i preporuča se svima koji imaju problema sa pokretljivošću zglobova i bolove u zglobovima. Za sve te pozitivne učinke odgovorno je njegovo protuupalno djelovanje, a njega posjeduje zbog svog sastava masnih kiselina.

Nutrimedica riblje ulja sadrži omega-3masne kiseline: eikosapentaensku (EPA) i dokosaheksaensku kiselinu (DHA). One smanjuju opasnost od ugrušaka u krvnim žilama tako što sprječavaju nakupljanje trombocita. Time se smanjuje rizik od srčanog udara i snižava se visoki krvi tlak. Istraživanja su pokazala da riblje ulje zbog svog sastava masnih kiselina učinkovito snižava i koncentraciju triglicerida u krvi na razini od 25% do 35%. Osim već navedenog riblje ulje pozitivno djeluje na kardiovaskularni sustav potičući uspostavljanje pravilnog rada srca, tj. sprječava aritmiju.

Zdravstvene tvrdnje: DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i održavanju normalnog vida. EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Unos DHA tjekom trudnoće i dojenja doprinosi normalnom razvoju oka fetusa i dojenčadi i normalnom razvoju mozda fetusa i dojenčadi

Preporuka je 1 do 3 kapsule dnevno popiti uz obrok i čašu vode; dnevna doza 3 kapsule sadrže 3000mg Omega 3 ribljeg ulja od toga 540 mg EPA i 360 mg DHA

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
26.01.2018. u 18:02
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
738 puta