• Noni sok - organski uzgoj protiv upala i jači imunitet
  • Noni sok - organski uzgoj protiv upala i jači imunitet
  • Noni sok - organski uzgoj protiv upala i jači imunitet
  • Nemoj propustiti priliku!

Noni sok - organski uzgoj protiv upala i jači imunitet

Cijena
59,90 €
Šifra oglasa: 23325636

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Črnomerec, Črnomerec

Opis oglasa

Noni sok jača imunitet, sprječava promjene raspoloženja i regulira ciklus sna, smanjuje krvni tlak i stres ... Organic noni with organic fruits je noni sok iz kontroliranog organskog uzgoja obogaćen prirodnim organskim sokovima od grožđa, slatke trešnje i nara koji mu osiguravaju izvrstan okus i dodatnu vrijednost eko uzgoja.

Plod ove čudesne biljke sadrži 18 vrsta aminokiselina, mineralne tvari i brojne vitamine i enzime te aktivne tvari: prokseronin, serotonin, skopoletin i damnakantal.

Uz pomoć prokseronina u crijevima se stvara kseronin koji je neophodan ljudskom organizmu za djelotvornu regeneraciju stanica. Zahvaljujući svom adaptogenom djelovanju u stanju je normalizirati stanice koje nepravilno funkcioniraju.

Kseronin i prokseronin pokazuju antidepresivno djelovanje jer pospješuju lučenje endorfina čije oslobađanje rezultira razdraganošću i dobrim raspoloženjem.
Pored svega toga, kseronin pokreće mehanizam zaštite od upala u organizmu, a povećava i otpornost na bakterije i viruse.
Zbog toga se noni preporučuje svima koji često obolijevaju od infekcija.

Budući da noni potpomaže lučenje probavnih sokova, smanjuje i značajni dio problema probavnog trakta. Može biti korisna potpora u terapiji raznih bolesti ovisnosti (pušenje, alkoholizam, narkomanija), jer se upotrebom nonija smanjuju simptomi odvikavanja, što olakšava podnošenje tog procesa.

Opuštenost i dobar san
Skopoletin pojačava proizvodnju serotonina i melatonina u organizmu i na taj način pozitivno djeluje na stanje živčanog sustava, sprečavajući promjene raspoloženja i regulirajući ciklus sna. Igra važnu ulogu u snižavanju temperature, mehanizmu gladi-sitosti i spolnom ponašanju. Sam serotonin uključen je u rješavanju mnogih bolesti kao što su migrenska glavobolja, depresija, Alzheimerova bolest itd.

Noni sok - Slavni borac protiv tumora
Damnakantal kontrolira proces stanične diobe i nekontroliranog bujanja stanica, te kao aktivna tvar može pomoći pri zaštiti od negativnih posljedica zračenja na ljudski organizam. Budući da sudjeluje u postizanju optimalne razine tzv. T- i B- stanica, pojačava funkcionalnu sposobnost imuniteta. Antrakinonima u noniju pripisuje se antibakterijsko djelovanje.

Aktivne tvari u noniju pospješuju proizvodnju dušičnog monoksida (NO) koji je prisutan u gotovo svim tjelesnim funkcijama i neophodan za njihovo odvijanje. Ova jednostavna ali djelotvorna molekula ima sposobnost smanjiti angioznu bol, sprečava formiranje krvnih ugrušaka te doprinosi smanjenju visokog krvnog tlaka nastalog uslijed napetosti i stresa.

Svojim antioksidativnim djelovanjem sprečava oksidaciju LDL kolesterola, potiče cirkulaciju i dotok krvi do tkiva, uključujući i reproduktivne organe pa tako utječe i na kvalitetu spolnog života.
CaliVita Noni sok sadrži trostruko više čvrstih tvari, a njihova je biološka aktivnost maksimalno sačuvana i u proizvodnom procesu.
Organic Noni ima USDA Organic certifikat koji potvrđuje da se radi o organskom proizvodu i jamči da njegovi sastojci potječu iz strogo kontrolirane organske poljoprivrede, a uzgajaju se bez upotrebe aditiva, regulatora rasta, sintetičkih gnojiva i pesticida.

Napomena:
Nakon konzumacije soka nonija ne preporučuje se piti kava niti pušiti cigarete još barem dva sata. Noni se nalazi na listi potpuno sigurnih biljaka (GRAS lista FDA) te ga mogu uzimati i djeca, a dnevna količina je upola manja nego za odrasle.

Sastav 30 ml soka:
- 23.9 g sok ploda nonija iz organskog uzgoja (Morinda citrifolia)
- 3.2 g koncentrat soka ploda bijelog grožđa iz organskog uzgoja (Vitis vinifera)
- 2.2 g koncentrat soka ploda slatke trešnje iz organskog uzgoja (Prunus avium)
- 1.3 g koncentrat soka ploda nara iz organskog uzgoja (Punica granatum)

Doziranje:
- 1 do 2 puta dnevno po 30ml (jedan čep) na prazan želudac ili prema savjetu stručne osobe.

- Pakiranje - 946 ml.
- 2x Noni sok -10% popusta
Paket 3+1 GRATIS - Ušteda 59,90 €.
Kontakt i preko Whatsapp-a , Viber

Proizvođać Calivita International.

Noni sok preporućije se kod:
- ALERGIJE DJECA
- ALERGIJE ODRASLI
- EKCEM (kožno oboljenje uz pojavu otoka, crvenila, plikova)
- ASTMA I BRONHITIS - DJECA
- ARITMIJA - nepravilan rad
- KRVNI TLAK - VISOK (vazodilatacija)
- ZLOČUDNE BOLESTI
- IMPOTENCIJA (spolna nemoć)
- DEPRESIJA
- NESANICA
- ŠTITNJAČA - HIPERTIREOZA (štitna žlijezda – povećano lučenje hormona)
- ODVIKAVANJE OD OVISNOSTI (alkohol, cigarete, narkotici)
- VEGETARIJANCI, VEGANI

Kontakt i putem WhatsApp i Viber

Besplatna dostava iznad 45 € 24/48h i savjeti stručnog tima nutricionista. Plaćanje internet bankarstvom / pouzećem, prilikom dostave.
Za manji iznos dostava 4 €.

Svi CaliVita proizvodi posjeduju certifikate FDA, cGMP, svi su dodatno ispitani i odobreni od strane nadležnih institucija Republike Hrvatske.

Karta

Objekti u blizini

fle_ki

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
Oglas objavljen
30.12.2023. u 14:28
Do isteka još
Oglas prikazan
4528 puta

fle_ki

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska