• Liver Aid - Silimarin (100 kaps.) Kod masne jetre zaštita i čišćenje
  • Nemoj propustiti priliku!

Liver Aid - Silimarin (100 kaps.) Kod masne jetre zaštita i čišćenje

Cijena
52 €
Šifra oglasa: 18760358

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Črnomerec, Črnomerec

Opis oglasa

Liver Aid - Čišćenje, zaštita jetre i regeneracija organizma, ekstakt biljke silimarin.!
Sadrži ekstrakt biljke Sylibum marianum (silimarin), kompleks aminokiselina, kolin i lecitin koji zajedno doprinose čišćenju i boljoj funkciji jetre.

Jetra je organ koji je posebno izložen štetnim tvarima iz okoliša (teški metali, razne kemikalije, pesticidi, aditivi, konzervansi...) i prekomjernom unosu lijekova i alkohola, te se zbog toga ovaj proizvod preporučuje uzimati periodično, kao potporu u procesima čišćenja i regeneracije.

Liver Aid sadrži ekstrakt biljke Sylibum marianum, kompleks aminokiselina, kolin i lecitin koji zajedno doprinose čišćenju i boljoj funkciji jetre.
Jetra je organ koji je posebno izložen štetnim tvarima iz okoliša (teški metali, razne kemikalije, pesticidi, aditivi, konzervansi) i prekomjernom unosu lijekova i alkohola, te se zbog toga ovaj proizvod preporučuje uzimati periodično, kao potporu u procesima čišćenja i regeneracije.
4x više silimarina

Sikavica se već stotinama, a prema nekim izvorima i tisućama godina koristi kod problema s jetrom i žučnim mjehurom, a danas je prepoznata i u zapadnoj medicini koja je koristi za liječenje bolesti jetre. Novi LiverAid sadrži četverostruko veću količinu sikavice, za još snažniji učinak.

Za zdravu jetru

Njen blagotvorni učinak potječe od silimarina, smjese bioflavonoida prisutnih u biljci, koji djeluje preventivno i ima regenerativni učinak na jetru. S jedne strane štiti stanice jetre u svojstvu antioksidansa, a s druge ubrzava regeneraciju jetre.
Toliko je učinkovit da se koristi kao dio terapije kod akutnih trovanja gljivama.

Kako djeluje?

Silimarin može spriječiti ulazak otrovnih tvari u stanice jetre; kao jaki antioksidans sprječava interakciju toksina i slobodnih radikala sa stanicama jetre, te ih na taj način štiti od oštećenja. K tome, povećava izlučivanje toksičnih tvari iz tijela time što sprječava njihovu ponovnu apsorpciju u crijevima.

Zahvaljujući svojim snažnim zaštitnim i regenerativnim svojstvima, može biti odlična nadopuna kemoterapiji, koja izrazito opterećuje jetru, kao i kod primjene jakih lijekova i antibiotika. Liver Aid calivita vitamini Preporuča se i osobama koje na radnom mjestu dolaze u doticaj s kemikalijama koje opterećuju jetru.

Istaknuta je i sposobnost aktivnih tvari sikavice u smirivanju upalnih procesa putem smanjenog formiranja upalnih tvari - leukotriena.

Ova biljka dodatno potiče stvaranje mlijeka kod dojilja, opušta mišiće maternice i smanjuje grčeve uslijed menstrualnog ciklusa, smanjuje glavobolje povezane s ciklusom, balansira ženske hormone (estrogene), čisti krv o jetru, potiče eliminaciju toksina putem urina, odličan je digestiv, stimulira pražnjenje žučne vrećice, te olakšava funkciju žuči.

Zbog svega navedenog, Liver Aid Calivita predstavlja proizvod koji se preporučuje za redovitu upotrebu nekoliko puta godišnje, kao pomoć samoregeneracijskim procesima jetre i kao neizostavni proizvod u detoksifikacijskim kurama te u prevenciji i terapiji kod svih bolesti jetre.
#zdravljevitamini

Sastav jedne kapsule:
-L-argininin 100 mg
-L-cistein 100 mg
-L-ornitin 100 mg
-Metionin 100 mg
-Alfa-ketoglutarna kiselina 100 mg
-L-karnitin 50 mg
-Kolin 25 mg
-Alfa lipoična kiselina 12,5 mg
-Standardiziran ekstrakt ploda sikavice 75 mg
/ od toga Silimarin (Sylibum marianum) 60 mg
-Krom 25 mcg
-Selen 10 mcg

Doziranje:
- 2 - 4 kapsule dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

- Pakiranje: 100 caps.

Calivita preporučuju ovaj proizvod i za:
-ZA ZDRAVA JETRA
-MASNA JETRA
-HEPATITIS
-CIROZA JETRE
-EKCEM (kožno oboljenje uz pojavu otoka, crvenila, plikova)
-PSORIJAZA I DERMATITIS

Kontakt i putem WhatsApp i Viber

Proizvođać: Calivita International
Besplatna dostava iznad 45 € 24/48h i savjeti stručnog tima nutricionista. Plaćanje internet bankarstvom / pouzećem, prilikom dostave.
Za manji iznos dostava 4 €.

Svi CaliVita proizvodi posjeduju certifikate FDA, cGMP, svi su dodatno ispitani i odobreni od strane nadležnih institucija Republike Hrvatske.

Karta

Objekti u blizini

fle_ki

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
Oglas objavljen
30.04.2024. u 16:56
Do isteka još
Oglas prikazan
3694 puta

fle_ki

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska