• Green Care (240 tab) Lucerna, Protiv želučanih tegoba, gastritisa
  • Nemoj propustiti priliku!

Green Care (240 tab) Lucerna, Protiv želučanih tegoba, gastritisa

Cijena
21,90 €
Šifra oglasa: 17996784

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Črnomerec, Črnomerec

Opis oglasa

Lucerna s magnezijem za želučane tegobe, pomaže kod akutnih i kroničnih smetnji probavnih organa, a posebno povoljno djeluje kod problema sa čirom

Od davnine prozvana ocem sve hrane zbog izuzetnog bogatstva vitamina i minerala koje sadrži u idealnim omjerima, daje organizmu vitalnost i energiju. Poznata je po pozitivnim učincima kod problema gastritisa, čireva i povišene želučane kiseline.

Opis proizvoda
Narodna medicina od davnina primjenjuje lucernu (Medicago sativa) bog njezinih ljekovitih svojstava, iako je ona u našoj sredini uglavnom poznata samo kao izvor stočne hrane. Biolog Frank Bouer lucernu je nazvao velikim iscjeliteljem jer, prema njegovim znanstveno-istraživačkim rezultatima, ta biljka sadrži nutritivno bogatstvo, u kojem je i osam životno važnih enzima.

Dijelovi lucerne koji rastu iznad zemlje bogati su beta-karotenom, vitaminima B, C, E i K, kao i mineralnim tvarima: kalijem, kalcijem, fosforom i željezom. Zbog visokog sadržaja klorofila, lucerna ima i određena detoksifikacijska svojstva.

Može se primijeniti kod akutnih i kroničnih smetnji probavnih organa, a posebno povoljno djeluje kod problema sa čirom, jer sadrži vitamin U.
Taj se vitamin danas često koristi u liječenju peptičkog čira, koji se javlja na sluznici jednjaka, želuca i crijeva zbog smanjenja otpornosti sluznice na nagrizajuće djelovanje želučanog soka.

.Alkalno djelovanje lucerne ima povoljan učinak, jer neutralizira povišenu razinu želučane kiseline, a sadrži i tvari djelotvorne protiv gljivica. Pored toga, lucerna je izvrstan laksativ, prirodni diuretik i djeluje kod povišene tjelesne temperature. Pripisuje joj se i antistrumogeno djelovanje.

Ekstrakt lucerne izrazito povoljno djeluje na starije osobe, zato što jača imunitet i usporava kataboličke procese koji su glavno obilježje procesa starenja. Green Care Calivita.pojačava fizičku energiju i životnu snagu te osigurava zdrav san. Pored toga, povoljno djeluje i na bolove u zglobovima i reumatske bolove, a kod dojilja pospješuje lučenje mlijeka.

Vitamin K koji se nalazi u lucerni nužan je u sintezi nekih čimbenika koagulacije (faktor protrombinskog kompleksa, vitamin K zavisnih faktora). Stoga lucerna preventivno djeluje kod raznih krvarenja, posebice kod obilnih menstrualnih krvarenja i čestih krvarenja iz nosa.

PAŽNJA!
Obzirom da sadrži visoke doze liposolubilnih vitamina koji se nakupljaju u organizmu, lucerna se može uzimati najduže 2-3 mjeseca, nakon čega treba napraviti pauzu. Osobe koje primaju antikoagulantne lijekove iz grupe dikumarinskih preparata obavezno se moraju savjetovati s liječnikom prije uzimanja preparata lucerne.
#zdravljevitamini

Sastav jedne tablete:
-List lucerne 500 mg
-Magnezij karbonat 100 mg

Doziranje:
-2 do 4 tablete dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

- Pakiranje: 240 tableta

Calivita preporučuje ovaj proizvod i za:
-ALKALIZACIJA
-GASTRITIS I ŽELUČANI ČIR
-SKLONOST KRVARENJU (nos, želudac, crijeva...)
-VEGETARIJANCI, VEGANI

Kontakt i putem WhatsApp i Viber

Proizvođać: Calivita International
Svi proizvodi su načinjeni isključivo iz prirodnih sirovina (bez šećera, soli, konzervansa,aditiva) potpuno prirodni proizvodi.!
Besplatna dostava iznad 45 € 24/48h i savjeti stručnog tima nutricionista. Plaćanje internet bankarstvom / pouzećem, prilikom dostave.
Za manji iznos dostava 4 €.

Svi CaliVita proizvodi posjeduju certifikate FDA, cGMP, svi su dodatno ispitani i odobreni od strane nadležnih institucija Republike Hrvatske.

Karta

Objekti u blizini

fle_ki

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
Oglas objavljen
30.04.2024. u 16:55
Do isteka još
Oglas prikazan
2240 puta

fle_ki

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska