• SVIJEĆA MIRISNA WOODWICK TRILOGY ELLIPSE 453 gr.
  • SVIJEĆA MIRISNA WOODWICK TRILOGY ELLIPSE 453 gr.
  • SVIJEĆA MIRISNA WOODWICK TRILOGY ELLIPSE 453 gr.
  • SVIJEĆA MIRISNA WOODWICK TRILOGY ELLIPSE 453 gr.
  • Nemoj propustiti priliku!

SVIJEĆA MIRISNA WOODWICK TRILOGY ELLIPSE 453 gr.

Cijena
36,98 €
Šifra oglasa: 40127646

Osnovne informacije

Lokacija
Požeško-slavonska, Požega, Glis
Stanje
novo
Interna šifra
30213

Opis oglasa

Mirisna svijeća Woodwick Trilogy zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično! Trilogy tehnologija označava tri jedinstvena mirisa koja su slojevito odvojena u jednoj svijeći (također je svaki miris označen drukčijom bojom). Ova popularna kolekcija nudi 3 u 1 kombinacije mirisa koje pružaju jedinstveno iskustvo dok se slojevi zajedno tope.

Mirisna svijeća WoodWick Ellipse dolazi s patentiranim drvenim fitiljem Hearthwick, koji pri izgaranju stvara ugodnu atmosferu, smirujući zvuk pucketanja drveta (kao u domaćem kaminu!) i lepršavi plamen. Donosi toplu i smirujuću okolinu, te pozitivnu energiju u Vaš dom.

Svijeća dolazi u ovalnoj staklenoj posudi sa vrlo debelim staklenim stijenkama. Svijeća je zatvorena sa drvenim poklopcem koji ima gumenu brtvu, kako mirisi ne bi izlazili van dok se svijeća ne koristi Dimenzija staklene posude je 19cm x 9cm x 10cm. Težina voska u posudi je 453 grama, što je dovoljno za 50 sati gorenja svijeće. Proizvođač: Woodwick, SAD.

U foto galeriji možete pogledati različite motive / boje koji su dostupni za ovaj artikl. Molimo naznačite koji motiv ili boju želite ako se odlučite za kupovinu.

Odlična pogodnost! Naruči ovaj artikl preko naše web trgovine i za naručeni iznos preko 30 eura ostvari dodatnih 5% popusta!

Više detalja o ovom proizvodu doznajte u našoj web trgovini www.slavonijapapir.hr (samo kliknite na donji gumb „NARUČI“ i bit ćete preusmjereni na web stranicu ovog artikla). Ukoliko želite ovaj proizvod platiti kartično, mobilnim bankarstvom ili bankovnim prijenosom, molimo napravite narudžbu preko naše web trgovine www.slavonijapapir.hr.

Cijena dostave artikala za cijelu Hrvatsku iznosi 3,92 EUR. Ako je Vaša narudžba artikala veća od 75 EUR, dostava je u tom slučaju besplatna.

Dodatne nadoplate uz dostavu:
- Ako naručene artikle želite platiti gotovinom, naplaćuju se i troškovi otkupnine u iznosu od 0,92 EUR

Web trgovina prodavača

Karta

Slavonijapapir d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
13.12.2023. u 13:33
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
118 puta

Slavonijapapir d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska

Povezani oglasi