• SVIJEĆA MIRISNA WOODWICK CLASSIC MINI 85 gr.
  • SVIJEĆA MIRISNA WOODWICK CLASSIC MINI 85 gr.
  • SVIJEĆA MIRISNA WOODWICK CLASSIC MINI 85 gr.
  • Nemoj propustiti priliku!

SVIJEĆA MIRISNA WOODWICK CLASSIC MINI 85 gr.

Cijena
11,98 €
Šifra oglasa: 40127963

Osnovne informacije

Lokacija
Požeško-slavonska, Požega, Glis
Stanje
novo
Interna šifra
51059

Opis oglasa

Mirisna svijeća Woodwick Classic zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično! Ova svijeća proizvedena je od organskog sojinog voska koji je natopljen raznim parfemskim uljima intenzivnih mirisa. Mirisna svijeća WoodWick Classic dolazi s patentiranim drvenim križnim fitiljem Pluswick ® Innovation, koji pri izgaranju stvara ugodnu atmosferu, smirujući zvuk pucketanja drveta (kao u domaćem kaminu!) i lepršavi plamen. Donosi toplu i smirujuću okolinu, te pozitivnu energiju u Vaš dom.

Svijeća dolazi u okrugloj staklenoj posudi sa debelim staklenim stijenkama. Svijeća je zatvorena sa drvenim poklopcem koji ima gumenu brtvu, kako mirisi ne bi izlazili van dok se svijeća ne koristi. Dimenzija staklene posude je 7cm (promjer svijeće) x 8cm (visina svijeće). Težina voska u posudi je 85 grama, što je dovoljno za 30 sati gorenja svijeće. Proizvođač: Woodwick, SAD.

U foto galeriji možete pogledati različite motive / boje koji su dostupni za ovaj artikl. Molimo naznačite koji motiv ili boju želite ako se odlučite za kupovinu.

Odlična pogodnost! Naruči ovaj artikl preko naše web trgovine i za naručeni iznos preko 30 eura ostvari dodatnih 5% popusta!

Više detalja o ovom proizvodu doznajte u našoj web trgovini www.slavonijapapir.hr (samo kliknite na donji gumb „NARUČI“ i bit ćete preusmjereni na web stranicu ovog artikla). Ukoliko želite ovaj proizvod platiti kartično, mobilnim bankarstvom ili bankovnim prijenosom, molimo napravite narudžbu preko naše web trgovine www.slavonijapapir.hr.

Cijena dostave artikala za cijelu Hrvatsku iznosi 3,92 EUR. Ako je Vaša narudžba artikala veća od 75 EUR, dostava je u tom slučaju besplatna.

Dodatne nadoplate uz dostavu:
- Ako naručene artikle želite platiti gotovinom, naplaćuju se i troškovi otkupnine u iznosu od 0,92 EUR

Web trgovina prodavača

Karta

Slavonijapapir d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
13.12.2023. u 13:33
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
182 puta

Slavonijapapir d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska

Povezani oglasi