Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Vrtne stolice Toronto za ugostiteljstvo
  • Vrtne stolice Toronto za ugostiteljstvo

Vrtne stolice Toronto za ugostiteljstvo

Cijena
39,55 €
Šifra oglasa: 11068705

Osnovne informacije

Lokacija
Slovenija
Stanje
novo

Opis oglasa

Stolice TORONTO: metalne, složive u stup, za vanjsku upotrebu
Dimenzija: 60 cm x 63 cm
Visina leđnog naslona: 99 cm
Težina: 5,5 kg
Boja: antacit.

Vrtna stolica TORONTO je izrađena posebno razvijenom tehnikom izrade metalnih stolica koje su ekstremno otporne na ogrebotine, UV zrake i najagresivnije atmosferske tvari. Način izrade: osnovni materijal (željezo) se očisti, presvuče cinkom, zatim ide sloj fosfatnih mikro kristala koji garantiraju visoku otpornost na korozivne elemente. Nakon ovog tretmana slijedi bojanje posebnim tehnikama elektro polja. Na kraju ide sloj brašne boje koja je posebno formulirana za vanjsku upotrebu tako da ima povećanu trajnost boje i lako se čisti.

ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE
Preporućuje se redovno čišćenje hladnom vodom, tekućim deterdžentom (neagresivnim i neabrazivnim) i mekom krpom. Ako je nešto veoma prljavo, nakon čišćenja područje tretirati tekućim parafinom i mekom krpom.
Za proizvode u blizini mora uz redovno čišćenje preporučuje se premazivanje svih površina, pomičnih dijelova i šarafa svakih četvrt godine vazelinskim uljem ili auto poliš pastom.
Što se tiče sitnih ogrebotina (nastalih transportom, nepravilnom upotrebom, rukovanjem i zubom vremena), mogu se popraviti i površina se može zaštititi od hrđanja sa posebnim sredstvom koje je dostupno u AG VEBO d.o.o.


Za ponudu kontaktirajte nas na: info@vebo.hr ili telefon +38640578305, www.vebo.hr
Informativna cijena stolice bez PDV-a:

NUDIMO STOLICE, STOLOVE I VRTNE LEŽALJKE ISKLJUČIVO ZA UGOSTITELJSTVO I HOTELIJERSTVO PO POSEBNIM CIJENAMA. KONTAKTIRAJTE NAS!

AG VEBO d.o.o.
namještaj za ugostiteljstvo

Tel: +386 1 2568 467
info@vebo.hr
www.vebo.hr
Oglas objavljen
29.05.2017. u 09:32
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3261 puta