Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • OXI nježna mlada kujica traži topli dom
  • OXI nježna mlada kujica traži topli dom
  • OXI nježna mlada kujica traži topli dom
  • OXI nježna mlada kujica traži topli dom
  • OXI nježna mlada kujica traži topli dom
  • OXI nježna mlada kujica traži topli dom
  • OXI nježna mlada kujica traži topli dom

OXI nježna mlada kujica traži topli dom

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 21783365

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska

Opis oglasa

Ovo je Oxi… ona ima 5 mjeseci i jednu veliku želju… da što prije pronađe dobru obitelj. Oxi je jedno od šteneta iz poznatog lega "od tronoge mame Bibe". Biba je okotila baš u vrijeme spašavanja pasa iz azila Capica. Bila je jedna od "vanjskih" pasa, a, zbog nepovjerljivosti prema ljudima, volonteri je nisu uspjeli pridobiti dok nije okotila ove mališane. Svi su bili premješteni na privremeni smještaj gdje su bili paženi i maženi. Biba i četvero mališana su u međuvremenu udomljeni, a Oxi, Haus i Ora još žive u nadi. Od rođenja su živjeli na ranču s konjima, psima, macama, zečevima tako da su naučeni i na druge životinje.
Oxi je najnježnija od ove trojke. Zna hodati na povodac, voli se maziti. Dobro se slaže s drugim psima, ali za društvo bi trebala dobroćudne, mirnije životinjice koje nemaju potrebu nametati svoju dominaciju.
Oxi će, kad poraste, imati oko 15 kg, a sterilizacija je obavezna.
Oxi je cijepljena, čipirana i tretirana protiv crijevnih nametnika.
----
Jako nam je stalo da psići odu u dobre domove, najbolje domove na svijetu i zato pet puta razmislite prije nego nam se javite za udomljavanje :-). Naime, psi se udomljavaju za cijeli njihov život i ako niste 100% ziher da ćete ih moći uklopiti u svaku životnu situaciju koja bi vam se mogla desiti (preseljenja, rođenja bebe, ženidbe, odlasci u inozemstvo, alegije i sl.) molimo vas da se niti ne javljate. Problem je što, kad odlučite vratiti psa nakon nekog vremena, mi zaista nemamo kamo s njim, a da i ne spominjemo koji je to šok za psa. Također, uzmite u obzir da psa treba naučiti na kućni red, da ga treba često izvoditi van dok se ne navikne obavljati nuždu vani, da ga treba odgajati kako ne biste kroz neko vrijeme dobili psa s kojim ne možete izaći na kraj itd. Ako vas s ovim gore nismo uspjeli zaplašiti i ako još uvijek želite pružiti ljubav i doživotni dom jednom od ovih šećera, onda slobodno zovite na 097 6363 293 ili 099 251 8904 (ako se ne možemo javiti pošaljite SMS pa ćemo vas povratno nazvati). Štenci se udomljuju kao kućni ljubimci, za život u stanu ili kući sa dobro ograđenim dvorištem i pristupom unutra. Držanje na lancu ili u boxu ne dolazi u obzir.
Oglas objavljen
19.04.2017. u 08:14
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
291 puta