Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • MAJA
  • MAJA
  • MAJA
  • MAJA
  • MAJA
  • MAJA
  • MAJA
  • MAJA

MAJA

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 18162052

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska

Opis oglasa

MAJA je dama stara 11 godina i prije nekoliko mjeseci doživjela je tragediju, smrt voljenog vlasnika.
Kao da joj nije bilo dovoljno teško, vlasnica ju je napustila na najgori mogući način, zavezala ju je u garaži trgovačkog centra i okrenula joj leđa. Tim je činom dala do znanja da je Maja za nju samo i jedino - smetnja.
A Maja je zapravo predivna dama, nježna, tiha i vjerna.
U trenucima kada su se za Maju rastrčali sasvim nepoznati joj ljudi, Maja je pogledavala prema svojem domu. Onom istom gdje više nije dobrodošla :(
Maja je trenutno smještena na privremenom smještaju kod Varvare Manestar i ovim putem tražimo stalan dom za Maju, onaj u kojemu će dostojanstveno provesti zadnje godine svojeg života. Niti jedan pas nije zaslužio ono što je Maju snašlo. Pitamo se, postoji li jedna osoba na ovome svijetu koja će Maji vratiti vjeru u ljude i pružiti joj mir i sigurnost?

O Majinom karakteru i navikama:

Kao i svaka dama u godinama, Maja ne voli promjene, one ju zbunjuju i tih prvih dana/tjedana, Maja je nemirna, odbija prisnost i pomalo je na odmaku. Treba joj dati samo malo vremena da se opusti, jer onog trenutka kada uđe u kolotečinu, Maja postaje najbolji pas na svijetu, tiha i nečujna dama koja komunicira očima.
Nije velika maza, ali je jako privržena na tihi i nenametljiv način škotskih ovčara. Ne laje, slabije čuje. Maja je u pravom smislu tihi, vjerni pratioc.
Maja obožava šetnje, može dugo hodati, ali ne prebrzo, baš onako penzionesrski, uz odmor na pola puta. Tri šetnje dnevdno Maji su idealne. Odlično se slaže sa ostalim psima i sa macama, voli papti.
Sterilizirana je.
Za Maju tražimo mirne i staložene ljude koji vole duge, spore šetnje i tihog pratioca uz sebe. Obitelj sa puno djece gdje je bučno, za Maju nije najbolji izbor.
Budući da je Maja dama u godinama, iako se dobro drži, budućem udomitelju nudimo pomoć kod veterinarskih troškova koji se budu ticali njezinog zdravlja. Uvjet je samo jedan - Majina sreća i sigurnost do kraja njezina života.
Oglas objavljen
07.10.2016. u 09:27
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1118 puta