Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • TKO JE UKRAO MLIJEKO?
  • TKO JE UKRAO MLIJEKO?
  • TKO JE UKRAO MLIJEKO?
  • TKO JE UKRAO MLIJEKO?
  • TKO JE UKRAO MLIJEKO?
  • TKO JE UKRAO MLIJEKO?
  • TKO JE UKRAO MLIJEKO?
  • TKO JE UKRAO MLIJEKO?
  • TKO JE UKRAO MLIJEKO?

TKO JE UKRAO MLIJEKO?

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 17248523

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb

Opis oglasa

Točan odgovor je Poppy. Da...ne znam što se čudite?! Mislio sam da će krađa proći nezamijećeno, ali nisam uspio. Sve je tog jutra teklo po planu. Moji kompići i ja smo se probudili oko 7 sati, "ćorili" u krevetu do nekih 8, i onda se polako počeli pripremati jer smo znali da dolazi Ona. "Napunili" smo posude sa pijeskom znajući da je to prvo što Ona mora očistiti, razbacali dekice posvuda i čekali. Uskoro je Ona došla, kao i svako jutro noseći pune vrećice papice, keksića i... svoj doručak. Kao što sam i mislio, prvo me je pomazila, počela otvarati našu hranu i servirati u naše zdjelice, ulijevala svježu vodu u posudice, a onda se "bacila" na čišćenje one najveće i najsmrdljivije posude. Jeo sam hranu polako jer znam njene jutarnje rituale, znao sam da sebi ujutro uvijek ponese krafne i mlijeko i da ću kad-tad uspjeti ukrasti malo njenog mlijeka. Napokon je sjela, natočila sebi čašu mlijeka i počela jesti krafnu zureći u daljinu. Shvatio sam da duboko razmišlja o nečemu i da ne obraća pozornost na čašu koja je stajala pored nje. To je bio taj trenutak, sad ili nikad, ostavio sam svoj doručak i pojurio na čašu. Gutao sam kao da me vrazi nose, jednim okom stalno pazeći na nju. Nije me vidjela ali nisam smio riskirati da me ulovi pa sam hitro pojurio nazad na svoj doručak, ali vjerujte mi da mi nije više bilo do njega. Neprestano sam mislio na ono divno, kremasto mlijeko. Završili smo s doručkom, Ona je ustala, ponovno me pomazila i pogledala...I onda je shvatila !!! Kako sam mogao biti tako neoprezan !!! Nisam se umio !! Na bradi mi je ostalo mlijeko, "dokaz" moje krađe !!! Rekla mi je - "Koje si ti prase"-ne znam tko je to, vjerojatno netko dobar, jako se smijala i eto...slikala me.
Ona je naša teta čuvalica. Pronašla me kad sam bio star mjesec dana. Naša mama je bila kućna maca, a njen batler nije bio dobar čovjek pa je odlučio "riješiti" se mene i moje braće. Stavio nas je u nekakvu plastičnu vreću, dobro zavezao da ne možemo izaći i bacio na obližnju plažu. Vikali smo, mjaukali i grebali cijeli dan, a onda nam je počelo nestajati zraka. Prvo je umrla seka, pa braco, a ja se nisam dao. Mjaukao sam iz šapnih žila, zapomagao i napokon sam vidio Nju. Brzo je otvorila vreću, pokušavala oživiti seku i bracu ali bilo je prekasno. Plakao sam danima, a Ona je bila stalno uz mene. Od tad je prošlo 5 mjeseci i Ona se i dalje brine o meni i o drugima moje vrste, strašno je volim, ali moramo se rastati. Ona kaže da za mene želi savršen dom, prekrasne "ljudove" koji će me obožavati i njegovati, da sam jako poseban, izgledom i dušom, da me nikada neće zaboraviti i da zaboravim sve loše što mi se nekad dogodilo.
"Uostalom", kaže, "nad prolivenim mlijekom ne valja plakati".
A ja vam mogu jedino reći da pijem i proliveno mlijeko, ne mogu si pomoći, te da je dom tamo gdje je i mlijeko.

*POPPY*
6 mj. star, krem žuto-bijeli dečko, izrazito guste, duže "činčila" tipa dlake, spreman za zauvijek dom. Udomljava se u stan ili kuću sa kontroliranim izlascima. Nevjerojatno pitom, mazan i uredan, mirniji po prirodi-nije "divlje" zaigran. Naučen na pijesak, tretiran protiv parazita, zdrav i cijepljen. Jako vezan uz ljude i druge mace.
Snosim trošak kastracije po spolnoj zrelosti.
NAPOMENA: Samo za zrele i odgovorne ljude kao kućni ljubimac, za mlađi ili stariji bračni par. Nije za lov na miševe, terapiju i kao poklon/igračka djeci.

Kontakt:
Sandra 091/895 1791
Tanja 091/3686 270
Oglas objavljen
07.12.2015. u 15:29
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1201 puta