Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • JOŽA!
  • JOŽA!
  • JOŽA!
  • JOŽA!
  • JOŽA!

JOŽA!

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 22305233

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb

Opis oglasa

Bok, ja sem Joža. Dotepenec iz Šestina. Došel sem v Zagreb grad. Zovu me Veli Joža. Zafrkavaju me - kakti sem div, a se splašim mačeta triput menjeg. Videl bi njih, kak se ne bi splašil, ja sem se jemput okrenul, pljas, mački me hitili - i vudri vritnjak! Mam pobegnem pod stol dok me ne pozovu špekom i čvarcima, pak se vrnem. Nisem ja bedak, ja to delam kajti bum dobil čvarki. Bum ih žvajznul drugi put.

Kaj da vam spovedam, nije lahko zmislit se: volim popapat meseka, volim si spit. Ak nemam dost čvarki il hrane za mačore, bum cendral kak bogec dok me se ne pomazi. Volim kaj vole mladi - sira, putra, vrhnja, mleka, ne baš jajca i krumpira, al pajceka more. Nekad pozabim da sem jel pa kričim.

Ak imaš morti klet za mene, pem tebi pak bum se zrihtal i čuval ti hižu bolše od cucka ak mi daš čvarki! Nemrem više tipkat, naj se srdit, lačen nišče nemre delat, se razme. Buš se otpeljal z menom po špekeca?
***
Joža je naš nježni div, došao nam je na kastraciju i oporavak nakon što je pronađen ozlijeđene šape. I mi i on smo znali da on nije za život uličnog borca, i da će vani prije ili kasnije nastradati čak i kastriran. Joža je mačak za jednu malu kućicu, dekicu i uvijek punu zdjelicu. To bi bilo to od umanjenica - jer Joža je komad mačora :) Velik, jak, s ogromnom glavom, a u duši nježan, umiljat i mekan.
Joža je plahe naravi s nepoznatima i udomitelji će trebati imati malo strpljenja za njega, srećom pa je potkupljiv na hranu ;)
Tolerira druge mace, nije agresivan, ali se niti ne voli družiti s njima.
Joža je mačak za mirnije kućanstvo i sa eventualno jednom mačkom. Da ima za jesti i da ga se pomazi - njemu je najbitnije.

Joža je star oko 6 godina, kastriran, cijepljen i tretiran protiv nametnika. Naučen je na mačji wc. Udomljuje se u stan ili kuću koja nije blizu prometnice, u mirnije kućanstvo na područje Zagreba. Veterinarska skrb po potrebi obavezna.
Joža nije plišana mačka, niti igračka. Živjet će idućih 10+ godina i traži odgovorne udomitelje.

Prednosti udomljenja odrasle mačke: http://www.prava-sapa.hr/udomi-macu/kad-je-odrasla-macka-bolji-izbor/
Više o proceduri udomljenja: http://www.prava-sapa.hr/udomi-macu/
Vodič za brigu o mački: http://www.prava-sapa.hr/prava-sapa-educira/vodic-za-ne-iskusne-kako-pravilno-brinuti-o-macki

Kontakt: prava.sapa@gmail.com
Oglas objavljen
10.05.2017. u 07:32
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
481 puta