• Otirač za obuću - dezinfekcijska barijera
  • Otirač za obuću - dezinfekcijska barijera
  • Otirač za obuću - dezinfekcijska barijera
  • Nemoj propustiti priliku!

Otirač za obuću - dezinfekcijska barijera

Cijena
32 €
Šifra oglasa: 31524184

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trnje, Trnje
Stanje
novo

Opis oglasa

Dezinfekcijska barijera sa nepropusnim dnom i bočnim stranicama koje sprječavaju gubitak tekućine.
U paketu sa otiračem dolazi i 50g pakiranje 'Ecocid S' - vodotopivi prašak za pripremu otopine za dezinfekciju koji dezinficira površine kontaminirane sa koronavirusom iz roda betakoronavirusa iz grupe Coronaviridae, kao što je virus SARS-CoV-2. Količina praha/granula Ekocida S je dostatna za 3 L tekućine.
Ecocid S je svestrano visoko aktivno dezinfekcijsko sredstvo za sigurnu i učinkovitu zaštitu od virusa, kao i od bakterija i gljivica. Višekomponentni sastav omogućuje progresivno prodiranje Ecocida S u patogene mikroorganizme, oksidaciju pojedinih dijelova i njihovo uništenje. Sa Ecocidom S očistimo i dezinficiramo površine u jednom postupku, te na taj način spriječavamo širenje mikroorganizama, što se inače događa tijekom pročišćavanja. Otopina ima balgi miris po limunu; pH 1% otopine je od 2,0 do 2,7 i nije korozivna. Ne oštećuje gume i plastične proizvode te ne stvara za zdravlje štetne pare.
Područja primjene
Zbog velike sigurnosti i širokog biocidnog djelovanja, možemo ga koristiti za različite namjene:

Zdravstvene ustanove (bolnice, zdravstveni domovi, stomatološke ordinacije, laboratoriji itd.), javni prostori (sportska središta, škole, hoteli, tvornice, uredi) i stanovanja: koristimo ga za čišćenje i dezinfekciju radnih i svih drugih površinam podova, zidova, sanitarija, wc-a, opreme i tkanina, gdje treba sigurno i učinkovito uništiti sve viruse, bakterije i gljivice;

Veterinarske ustanove (veterinarske ustanove, ambulante i laboratoriji): koristimo ga za dezinfekciju svih površina, gdje treba sigurno i učinkovito uništiti sve viruse, po Gramu pozitivne i po Gramu negativne bakterije i gljivice; Jednako vrijedi i za opremu, posuđe, predmete iz stakla itd.

Prostori za smještaj životinja: Dezinficiramo sve površine i opremu u prostorima; za pripremu hrane, stajama, kokošinjcima, pasjim kavezima, krletkama i drugim prostorima za smještaj životinja.

Ostala područja primjene: dezinfekcija prijevoznih sredstava, klaonica, površina i prostora na stočnim sajmovima, prostora za preradu i spremanje hrane, za dezinfekciju opreme i površina u kućanstvima.

Namijenjeno za dezinfekciju obuće ljudi.

Moguća kupnja na webshopu (karticom i/ili virmanom);

www.dobar.shop (link)

Tekućina se zadržava u propusnom gornjem materijalu - ovulum izo spužvi debljine 3 cm, te dimenzija 65 x 30 cm - lako apsorbira tekućinu. Nepropusno dno i bočne stranice sprječavaju gubitak tekućine.
Dimenzije barijere: 71 cm x 35 cm x 4 cm

Smo001

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
Oglas objavljen
20.12.2023. u 21:15
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
1149 puta

Smo001

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska