Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Prodajem uhodani biznis Thai masaže u centru Zagreba!

Prodajem uhodani biznis Thai masaže u centru Zagreba!

Cijena
67.500 €
Šifra oglasa: 43447644

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Donji Grad, Donji grad
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodajem uhodani biznis Thai masaže u centru Zagreba!

Trgovačko društvo (d.o.o.) je u sustavu PDV-a, posluje stabilno, nema nikakvih dugovanja niti je ikada bilo u blokadi te uredno podmiruje sve svoje obveze.
Potpisan je višegodišnji ugovor o najmu te su za sve strane djelatnice ishođene važeće radne dozvole i sukladno tome potpisani ugovori o radu.
Nadalje, potpisan je ugovor o pružanju knjigovodstvenih usluga, ugovor za pružanje zaštite na radu i požarne zaštite te ugovor za prihvat kartica i mobilnu i fiksnu telefoniju.

Salon se oglašava putem google oglasa, alatima digitalnog marketinga te klasičnim putem - letcima.
Baza klijenata je trenutno na oko 500 korisnika uz dnevni rast od 5 - 10 novih korisnika (usmena predaja, društvene mreže).
Mjesečni prihod iznosi 6.000 EUR do trenutno maksimalnih cca 9.000 EUR uz postojeći kapacitet (bez dodatnog zapošljavanja).

Društvo prodajem jer mi je specijalnost pokretanje biznisa, a vođenje istih prepuštam drugima koji žele preuzeti već uhodan i stabilan biznis s ciljem njegovog dodatnog razvoja.

U cijenu od 67.500 EUR za prodaju 100% udjela u trgovačkom društvu su uključena sva novčana sredstva kojima društvo raspolaže (porto blagajna i novac na računu).

Dodatna pogodnost: trgovačko društvo je registrirano za veliki broj djelatnosti prema NKD tako da se novi vlasnik može baviti raznim djelatnostima.

Za dodatne informacije slobodno se obratite na 092/4259-014.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
02.05.2024. u 11:07
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
176 puta