• JUKI MEB-3200C, 1-igleni stroj za izradu rupica za gumbe s ušicom
  • JUKI MEB-3200C, 1-igleni stroj za izradu rupica za gumbe s ušicom
  • JUKI MEB-3200C, 1-igleni stroj za izradu rupica za gumbe s ušicom
  • JUKI MEB-3200C, 1-igleni stroj za izradu rupica za gumbe s ušicom
  • JUKI MEB-3200C, 1-igleni stroj za izradu rupica za gumbe s ušicom
  • Nemoj propustiti priliku!

JUKI MEB-3200C, 1-igleni stroj za izradu rupica za gumbe s ušicom

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 40485812

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Peščenica - Žitnjak, Borongaj
Stanje
novo

Opis oglasa

Računalno kontrolirani 1-igleni stroj s dvostrukim lančanim bodom za izradu rupica za gumbe s ušicom (trimer za igleni konac i konac petljača s ukrasnom trakom)

MEB-3200CSS - za mušku i žensku odjeću

MEB-3200CJS - za traperice

MEB-3200CCS - za pamučne i radne hlače

MEB-3200CRS - za kombiniranu upotrebu za okomite i vodoravne rupice za gumbe za mušku i žensku odjeću

Digitalno upravljani stroj omogućuje odabir i podešavanje različitih oblika ušica.
Zahvaljujući upravljanju računalom, mnogo različitih oblika ušica i ravnih oblika rupica za gumbe može se odabrati ili uspostaviti na upravljačkoj ploči. Stroj je standardno opremljen s 11 različitih uzoraka oblika šavova. Čak 88 različitih uzoraka može se pohraniti u memoriju i odabrati.
LCD zaslon u boji osjetljiv na dodir za intuitivno upravljanje - za trenutačni prikaz oblika boda, postavljenih vrijednosti i postavki izbornika za funkcije šivanja. Brzo, intuitivno upravljanje dodirnom pločom smanjuje vrijeme potrebno za postavljanje podataka i uklanja pogreške u šivanju i radu stroja.
Aktivni mehanizam zatezanja (kompjuterski upravljani mehanizam za zatezanje konca).
Napetost konca igle/petljača može se digitalno odrediti na radnoj ploči prema uvjetima šivanja. Stroj također osigurava dosljednu proizvodnju visokokvalitetnih šavova.
Korištenjem konvencionalnih strojeva često je prilično teško reproducirati iste uvjete šivanja. Ovaj stroj to radi s lakoćom. S ovom sposobnošću MEB-3200C odmah reagira na promjene materijala, značajno skraćujući vrijeme potrebno za promjene postavki ili podešavanja. Stroj također osigurava dosljednu proizvodnju visokokvalitetnih šavova. S daljnjim postignutim poboljšanjima, fluktuacije tlaka su smanjene tijekom šivanja kako bi se povećala stabilnost napetosti konca. I uz vrlo male razlike u napetosti konca između šivaćih strojeva, ista napetost konca može se dobiti korištenjem istih podataka o šivanju.
Napetost konca može se zasebno odrediti za različite dijelove rupice za gumbe kao što su dijelovi ušica i paralelni dijelovi. Stroj obećava visokokvalitetne šavove glatkim reagiranjem na promjene u formiranju boda i dopuštajući rukovatelju da postavi zasebnu napetost konca za dijelove za spajanje rupica za gumbe. Napetost konca za početak i kraj šivanja također se može zasebno postaviti. To pomaže u sprječavanju labavih šavova ili iskliznuća ili odvajanja konca na početku šivanja.
Lakše uvlačenje konca zračnim pištoljem.
Pritisak noža za rezanje tkanine automatski se kontrolira. Jednom kada je tlak postavljen, on ostaje stabilan, čak i kada se promijeni visina štitnika noža ili drugi uvjeti. Postignuta stabilna kontrola eliminira potrebu za ponovnim podešavanjem pritiska noža kada se štitnik noža mijenja ili popravlja. Vrijeme promjene postavki znatno je smanjeno. (Različiti pritisak noža može se podesiti za svaki uzorak šivanja.)
Dosljedan cjelokupni mehanizam za podrezivanje konca - kada MEB-3200CSS/RS za mušku i žensku odjeću podrezuje igleni konac, konac petljača i ukrasnu traku, na materijalu ostaje duga traka konca. S dovoljnom duljinom konca / uvijenog konca za držanje rukom rukovatelj lako može izvršiti spajanje u sljedećem procesu. Kada MEB-3200CJS za traperice i MEB-3200CCS za pamučne/radne hlače podrežu igleni konac, konac petljača i ukrasnu traku, na materijalu ostavljaju samo kratku nit/površinu. Bez potrebe za rezanjem niti, radna su učinkovitost i produktivnost poboljšane.
Novorazvijena glava stroja koja učinkovito šiva uzdužne rupice za gumbe. JUKI je nedavno razvio glavu stroja s plitkim udubljenjem za učinkovito šivanje uzdužnih rupica. Upotrijebite MEB-3200CRS za kombiniranu upotrebu za bočno i uzdužno šivanje gumba. Glava stroja ima širi prostor ispod radnih stezaljki kako bi se omogućilo jednostavno postavljanje proizvoda za šivanje, čime se poboljšava obradivost. Količina otvorenog materijala može se lako prilagoditi s pomoću vijka montiranog izvan glave stroja.
Stroj je usvojio metodu izravnog pogona koja spaja kompaktni AC servomotor izravno na osovinu koja pokreće grajfer. Brzo pokretanje i povećana točnost zaustavljanja dobiveni kao rezultati jamče izvanrednu reakciju. Osim toga, motor s izravnim pogonom ne koristi klinasti remen za smanjenje potrošnje energije.
Dizajniran bez mehanizma kvačila ili mehanizma za zaustavljanje, stroj ne proizvodi buku zaustavljanja. Stroj automatski vraća komadiće tkanine nakon rezanja tkanine kako bi radno okruženje bilo čišće.
Stroj je opremljen LED svjetlom s mogućnošću podešavanja boje koje se može podesiti od dnevne bijele do boje žarulje. LED se može prilagoditi materijalu za šivanje i okruženju za bolju obradivost.

Stroj je kompletan sa stolom i postoljem.

Ovaj oglas informativnog je karaktera. Za više informacija i provjeru točnosti cijene molimo da nas kontaktirate na navedeni broj telefona ili putem e-maila (info@global-et.hr).

Prodajemo strojeve i alate za tekstilnu industriju. Za sve strojeve i opremu nudimo rezervne dijelove i pribor.

Stručni tim servisera.
Mogućnost dostave na vašu adresu.

Za više informacija i ponudu novih strojeva i opreme pogledajte ponudu na www.eurotex.hr.

Karta

Eurotex Croatia

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
17.05.2023. u 11:09
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
96 puta

Eurotex Croatia

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska