Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Imoove Fitness Therapy sprava za vježbanje i fizioterapiju
  • Imoove Fitness Therapy sprava za vježbanje i fizioterapiju
  • Imoove Fitness Therapy sprava za vježbanje i fizioterapiju
  • Imoove Fitness Therapy sprava za vježbanje i fizioterapiju
  • Imoove Fitness Therapy sprava za vježbanje i fizioterapiju
  • Imoove Fitness Therapy sprava za vježbanje i fizioterapiju
  • Imoove Fitness Therapy sprava za vježbanje i fizioterapiju

Imoove Fitness Therapy sprava za vježbanje i fizioterapiju

Cijena
7.668,33 €
Šifra oglasa: 5199883

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska, Rijeka, Drenova
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Može zamjena za vozilo, plovilo, stroj, kupnja na rate, dogovor o korištenju,predložite opcije.
Imoove Fitness Therapy je uređaj koji objedinjuje treninge u svrhu profesionalnog sporta, ljepote, zdravlja, zaustavljanja preuranjenog starenja i wellnessa uopće. Zahvaljujući Imoove Fitness Therapy povećavamo fleksibilnost, balans, mišićni tonus i pokretljivost zglobova.
Imoove je jedini uređaj na svijetu koji, kroz helisferične pokrete platforme i receptore naših stopala, može duboko i intenzivno stimulirati propriocepciju, posturu i motoričku kontrolu tijela.
Helisferični pokreti platforme su zaštićena inovacija Allcare Inovations, osmišljena u 40 godišnjem radu privatne francuske klinike od strane liječinka osteopate, vlasnika klinike, Alan Bardona i njegove supruge, višeg fizioterapeuta Chantall Bardon. Proizvedena od specijalnih materijala korištenih samo u tu svrhu, a proizvedenih u Bayernu, Munchen.
Platforma proizvodi spiroidalne prirodne pokrete u 3 dimenzije te se oni protežu duž osi kralježnice i djeluju na cjelokupan mišićni i zglobni sustav.
DINAMIČKA ANALIZA POSTURE
Imoove Fitness Therapy ima integriranu dinamičku analizu posture tijekom 3D pokreta koji nam ukazuje vizualno na poremećaj u bio mehanici tijela kroz pokret. Ovo je jedinstveni program za procjenu napretka kojeg možemo koristiti nakon svakog treninga.

Imoove fitness therapy sprava za vježbanje i fizioterapiju je najsuvremenij stroj koji objedinjuje cijelu teretanu u jendom stroju. Niti jedna gym sprava ne pruža mogućnost 3D vježbanja u kojem se događa vježbanje i istezanje mišića u jednom pokretu te tako priječi nastanak mliječne kiseline u mišićima. Imoove ima 54 predisponirana programa sa po tri verzije: početnička, napredna i profi. Koriste ga profesionalni sportaši diljem Svijeta kako bi u veoma kratkom roku poboljšalji eksplozivnost i preskočili točno onu zapreku koja ih dijeli do medalje. Program je na engleskom jeziku i nalazi se na touch ekranu s mogućnošću daljinskog upravljanja preko blue tootha s HP iPak-om koji je u cijeni sprave. Osnovna zanačajka je platforma koja de kreće helisferično i time omogućuje rad svih mišića koji se inače ne koriste kod klasičnih sprava, te izuzetno popravlja balans tijela. Glavni izbornik nudi mogućnost ulaska direktno u programe; pod profile se nalazi test na kojem stupnju vježbač počinje koji se koristi i kod ogleda napretka. Pod expert su dane mogućnosti osobnog namjesštanja parametara: brzine okretaja, dubine nagiba, pomaka više lijevo ili više desno, te amplitude kretanja. U izborniku Imoove treninga programi su podjeljeni na fitness, sport i pro-age. Pro - age programi su namjenjeni starijim osobama slabije tjelesne kondicije ili osobama koje imaju specifične zdrastvene probleme i bolove kralježnice, pelvisa, križnog dijela leža, inkontinencije. Sva tri programa podjeljena su u tri stupnja: level 1, level2 i S. Program S su specifična područja mišića koje žćelimo trenirati. Odabirom programa Fitness 1 otvara se mogućnost odabira Cardio vježbi, Vježbi istezanja i Total fit vježbi. Odabirom Fitness 2: total fit, pilates, streching, cellulit. Odabirom Fitness S: abdominalni mišići, mišići leđa, torzalni mišići, bedra i listovi, donji dio trbuha i stražnjica, kardio total.
Odabirom programa Sport u levelu 1 imamo: dinamično istezanje namjenjeno sportašima, izdržljivost, muskulatornu koordinaciju. Pod levelom 2 nalaze se identične ikone intenzivnijeg vježbanja dok program Sport S nudi mogućnost razvijanja mišića potrebnih za točno određeni sport: rolanje, nogomet, skijanje, borilački sportovi, sportovi s reketom, motociklizam, plivanje, jahanje, golf, bacački sportovi, rugby prednji, rugby stražnji igrači.
Odaberemo li Pro Age program u Levelu 1 nas očekuje izbornik: tjelesno oblikovanje, muskularni tonus, ravnoteža. Kod Levela 2 biramo iste programe pojačanog intentziteta dok kod programa S imamo izbornik: prevenciju bolesti kičmenog stupa, održavanje tonusa mišića kičme, ramena i ruke, oblikovanje obujma struka, mišićni tonus zdjelice, fleksibilnost i pokretljivost kukova, jačanje mišića i pokretljivosti koljena i gležnjeva, snaga potpore držanja u stajanju.
U Fizikalnoj terapiji koristi se u svim klinikama diljem Europe s iznimnim rezultatima u svim bolestima mišića pošto se vježbe za fizikalnu i kineziterapiju odvijaju i sjedeći te se terapija radi u pokretu. Dozvoljeno je vježbanje 2 - 3 dana nakon ugradnje implantananata što uvelike ubrzava oporavak. Koristi se u pripremi pacijenata za operaciju kako bi im se učvrstilo okolno tkivo i omogućilo brži post operativni tok.
Na spravi mogu vježbati trudnice na određenim programima do samog poroda. Preporučljive su vježbe u Pro Age programima kao što su zdjelica, križa i kičma koje najviše pate u razdoblju prije i nakon poroda. Imoove je napravljen tako da ga mogu koristiti i dijeca pogotovo s nervnim i mišićnim poremećajima, te poremećajima ravnoteže.
Veliki dijapazon korištenja sprave daje joj mogućnost brze isplativosti. Nema konkurenta na tržištu. Visokoprofesionalna sprava i jedini primjerak u Hrvatskoj. Uz spravu dobivate bazni trening, al zaista bazni što se tiče fizioterapije i kineziologije i kompletan trening osoblja za sve ostale programe. Detaljan trening fizioterapije i kineziologije dogovara se u Francuskoj s Engleskim predavačem, dugogodišnjim vlasnikom klinike za fizioterapiju i kineziologiju, svjetski priznatim doktorom kineziterapije kojeg vidite na slikama i njegovom ženom, višim fizioterapeutom, koji treniraju i servisiraju mnoge poznate manekenke ( hod, balans, visoke pete, držanje, oblik tijela ) i najbolje Fr sportaše. Isto tako je moguće dobiti ekskluzivan ugovor za prodaju sprave na području bivših yu zemalja gdje vam mogu pomoći u ishodovanju istog. Postoje 4 vrste Imoove sprave. Za sve dodatne informacije, pošaljite upit. Materijala imam jako puno, al u .pdf formatu, pa ih ne mogu ovdje uplodati sa slikama ekrana, objašnjenjima, knjigom vježbi, pressa....Možete naći i na youtube kanalu dovoljno snimaka konkretnog vježbanja različitih profila ljudi. Naš je narandžaste metalik boje kao na naslovnoj slici.
Cijena nove sprave je 23.000€ + PDV.
Otvorena sam za opcije, predložite. Može zamjena za auto cjenovnog ranga.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
07.12.2022. u 10:24
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
8987 puta