Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • ITV Desk - Video nadzor računala - Nadzor blagajne, racunala...
  • ITV Desk - Video nadzor računala - Nadzor blagajne, racunala...

ITV Desk - Video nadzor računala - Nadzor blagajne, racunala...

Cijena
94,90 €
Šifra oglasa: 23152793

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
novo

Opis oglasa

ITV Desk omogućuje snimanje u realnom vremenu u visokoj razlučivosti, sliku i zvuk (+mikrofona) prikazanu na zaslonu vašeg računala na video snimaču DVR/NVR ili nadzornom centru VMS. Svako računalo s operacijskim sustavom Microsoft Windows može biti opremljen sa riješenom ITV Desk aplikacije. ITV Desk je idealan za kontrolu: POS blagajni, kockarnica, školstvu, zdrastvu, bankarstvu, kontrolnih terminala ili pak samoj kontroli rada zaposlenika u tvrci.

ITV Desk riješenje može snimiti sve što sigurnosna kamera koja je usmjerena u računalo ne može. ITV Desk troši vrlo malo resursa i može raditi u potpunosti skriveno i zaštićeno od korisnika računala te se automacki pokreće pri startu Windowsa i povezuje s video snimačem NVR-om ili DVR-om.

Namijena ITV Desk riješenja

ITV Desk se može koristiti na različitim mjestima kao nadzor računala u bankama, supermarketima, gotovinskim terminalima, centrima za ispitivanje/certificiranje, SCADA terminalima ili pak u osobne svrhe u kojima se koristi Windows računalo.

Npr: Udaljen video nadzor prodajnog mjesta putem: računala, mobitela, tableta ili TV.

Snimanje aktivnosti računala VMS/NVR

ITV Desk je program temeljen na ONVIF globalnom standardu koji osigurava interoperabilnost između sigurnosnih proizvoda temeljenih na IP-u bez obzira na proizvođača. Omogućuje gledanje i snimanje aktivnosti zaslona s bilo kojim VMS/NVR programom koji podržava ONVIF protokol.

Smanjite trošak video nadzora

ITV Desk je programsko rješenje kojem je cilj zamijeniti skupe hardverske komponente koje se koriste za praćenje aktivnosti zaslona na računalu u pozadini administratora. Ne trebate više hadverske enkodere ili samostalne IP kamere visoke rezolucije. ITV Desk može nadzirati zvuk i video zaslona računala te ga prebacivati na Vaš video snimač putem ONVIF protokola.

r1 racun.
Za vise informacija javite nam se pute tel. ili email-a
Oglas objavljen
23.09.2021. u 10:28
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1112 puta