Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Kribenzis 5+1gratis
  • Kribenzis 5+1gratis
  • Kribenzis 5+1gratis

Kribenzis 5+1gratis

Cijena
0,66 €
Šifra oglasa: 19791744

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb

Opis oglasa

Razred: Actinopterygii
Red: Perciformes
Porodica: Cichlidae
Rod: Pelvicachromis
Vrsta: pulcher

Pulcher je patuljasti Zapadno afrički ciklid.
Dolazi iz potoka (Nigerija i okolne države) koji utiču u Atlantik i bočatih delti. Nazivaju ga još i kribenzis.Pulcher je monogaman, vrlo lijep i otporan ciklid. U prirodi živi i u mekanim kiselim vodama, ali i u tvrdim alkalnim pa i u bočatim vodama u deltama koje utiču u more. U našim područjima su puclheri odgojeni i naviknuti na tvrdu vodu, tako da nema problema sa pripremom vode. Dovoljno je samo održavati kvalitetu vode konstantnom.

Razlika među spolovima
Mužjaci su veći i tanji od ženki. Leđna peraja im je špičasta. Rep je također zašiljen (oblik dijamanta) ponekad sa crnim točkama. Ženke su manje i zaobljenije. Leđna peraja i rep su im zaobljeni, dok im je trbuh u većini slučajeva jače obojan nego kod mužjaka.

Pulcheri predstavljaju izvrstan izbor za ljude koji žele imati ciklide, a nemaju preveliki akvarij. Naime oni spadaju u manje tzv. patuljaste ciklide, a k tome ne diraju ni biljke. Mnogo su otporniji na kvalitetu vode od većine riba stoga su idealni za pocetnike. Predivnih su boja te sveukupno predstavljaju idealnog ciklida za mnoge akvariste.

Prodajem: Mlade cca 3-5 cm cijena 5kn komad (5+1gratis) , moguce zamjene za razno
Mrijesni par 30kn

Za dodatne informacije možete me kontaktirati na e-mail: agamashop@gmail.com ili na broj 099 8258 472 (sms, WhatsApp, Viber) ako Vam se ne javim odmah znaci da sam na predavanju.

Pogledajte i moje ostale oglase !!!
Oglas objavljen
23.07.2017. u 17:27
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2708 puta