Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • LED dioda snage 100W - toplo bijela / hladno bijela
  • LED dioda snage 100W - toplo bijela / hladno bijela
  • LED dioda snage 100W - toplo bijela / hladno bijela
  • LED dioda snage 100W - toplo bijela / hladno bijela
  • LED dioda snage 100W - toplo bijela / hladno bijela
  • LED dioda snage 100W - toplo bijela / hladno bijela

LED dioda snage 100W - toplo bijela / hladno bijela

Cijena
29,20 €
Šifra oglasa: 3934193

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Vugrovec Donji
Stanje
novo

Opis oglasa

HP (high power) LED diode pojavile su se prije manje od 10 godina, no u tom kratkom periodu napravile su veliki proboj na području rasvjete. Ova LED dioda snage 100W i debljine od samo 4,3mm sposobna je zamjeniti klasičnu žarulju 5 puta veće potrošnje uz jednak i spektralno kvalitetniji svijetlosni tok! I ne samo da ova LED stedi energiju, već traje 50-60 puta dulje od klasične žarulje! Potpuno je ekološki prihvatljiva zbog načina na koji raspršuje svijetlost, te ne sadrži otrovne i opasne tvari po okoliš i čovjeka.
Možete birati između hladno bijelog i toplo bijelog svjetla. Hladno bijelo svjetlo (cool white) idealno je za bilo koju aplikaciju, posebno za vanjsku rasvijetu jer povečava oštrinu i kontrast. Dok je toplo bijelo svjetlo (warm white) idealno za unutarnju rasvjetu u prostorima gdje borave ljudi zbog svojeg toplijeg i ugodnijeg spektra. Razlike se vide u slici uz oglas!
Ovakva rasvjeta idealno je riješenje za ferale za ribolov jer se preko drivera može napajati iz akumulatora uz malu potrošnju energije, a veliko produkciju svijetla.

Cijena ove LED diode je 220kn! Ovo je najniža cijena za ovakvu LED diodu u Hrvatskoj! Ukoliko ste zaintersirani javite mi se i ja ću Vam mailom poslati detaljne specifikacije proizvođača, sa svim podacima i grafovima...
Komplet šaljem pouzečem, tako da je kupnja potpuno sigurna i pouzdana.


Specifikacije high power LED 100W:
- snaga: 100W
- radna struja: 2,8A
- radni napon: 33-36V
- svijetlosni tok: 7000lm
- kut osvjetljenja: 120°
- "temperatura" svijetla: (cool white) ~6000K / (warm white) ~3000K
- dimenzije: 40×65×4,3 mm


Prije nego što krenete sa montažom ove LED diode, napominjem da ju ni u kojem slučaju ne ostavljate upaljenu dulje od pola minute ukoliko nije montirana na hladilo! Ova LED dioda se obavezno mora montirati na hladilo (dimenzije hladila su navedene na slici u oglasu) jer se tokom rada zagrijava. Kao hladilo može poslužiti komad metala odgovarajuče površine (najbolje je upotrijebiti aluminij). Dobro riješenje je i hladilo procesora računala. Napominjem da ukoliko LED radi bez adekvatnog hladila radni vijek će joj znatno pasti (vidljivo u grafu na slici)!


Za sva pitanja, savjete oko spajanja i montaže, te naruđbe, kontaktirajte me na mail: mhlxled@gmail.com ili mobitel: 095 5257 234.

Ne zaboravite pogledati i moje ostale oglase!

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
04.12.2020. u 22:35
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
7045 puta