Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Crvena LED dioda (630nm) snage 1W
  • Crvena LED dioda (630nm) snage 1W
  • Crvena LED dioda (630nm) snage 1W
  • Crvena LED dioda (630nm) snage 1W
  • Crvena LED dioda (630nm) snage 1W
  • Crvena LED dioda (630nm) snage 1W

Crvena LED dioda (630nm) snage 1W

Cijena
0,53 €
Šifra oglasa: 4298276

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Vugrovec Donji
Stanje
novo

Opis oglasa

HP (high power) LED diode pojavile su se prije petnaestak godina i u tom kratkom periodu napravile su ogroman skok na području rasvjete. Ova LED dioda snage 1W i debljine od samo 6,6mm i promjera 20mm sposobna je zamjeniti klasičnu žarulju više desetaka puta veće potrošnje uz jednak i spektralno kvalitetniji svijetlosni tok sastavljen isključivo od jedne valne duljine! I ne samo da ova LED štedi energiju, već traje 60 puta dulje od klasične žarulje! Potpuno je ekološki prihvatljiva zbog načina na koji raspršuje svijetlost, te ne sadrži otrovne i opasne tvari po okoliš i čovjeka.

Ove LED su idealne kao jače ukrasno osvjetljenje za kuću i ostale interijere, oko kuće, na automobilu, konstrukciju light-showa... Kako daju isključivo crveno svijetlo odlične su za konstrukciju crvene rasvijete koja se koristi kod razvijanja fotografija.
Također valja napomenuti da se u kombinaciji sa crvenim LED 660nm, te plavima 430 i 465nm mogu koristiti za konstrukciju umjetnog osvjetljenja za uzgoj biljaka! Crveno svjetlo valne duljine oko 630nm odgovorno je za aktivaciju i normalnu funkciju klorofila B (grafički prikaz dat je u slici uz oglas) - druge važne fotosintetske molekule u procesu fotosinteze, pa samim time i normalnog rasta i razvoja biljke.

Ovdje se radi o "Star type" high power LED od 1W. Njezina je prednost što je ona potpuno spremna za montažu, a osim toga "Star" kučište pruža dodatno hlađenje.

Iza ovih LED stoje testovi električnih i svjetlosnih karakteristika, mehaničke čvrstoće, te temperaturnih svojstva. Svaka LED zalemljena je na "Star" podložak uz predhodno postavljanje termovodljive mase između diode i podloška, a zatim je brzim testom ispitana njena ispravnost nakon lemljenja. Sve ovo garantira ispravnost i vrhunsku kvalitetu navedenih LED.
Uz njih BESPLATNO DOBIVATE DETALJNE UPUTE ZA SPAJANJE. Naravno, ako trebate bilo kakav dodatni savjet rado ću Vam pomoći!

Također na raspolaganju imam i različite modele i riješenja napajanja za ove, kao i ostale modele LED dioda. Osim toga nudim i uslugu izrade napajanja prema želji korisnika - "custom design" riješenja.


Cijena je od 7kn do 4kn, ovisno o količini:
- 1 - 9 kom. - 7kn
- 10 - 29 kom. - 6kn
- 30 - 99 kom. - 5kn
- 100 kom. i više - 4kn

Specifikacije crvene high power LED 1W:
- svijetlosni tok: 45lm
- radni napon: 1,8-2,4V
- radna struja: 350mA (0,35A)
- deklarirana snaga: 1W
- stvarna snaga: 0,8W
- kut osvjetljenja: 140°
- valna duljina: 630nm
- promjer: 20mm
- debljina: 7mm


Ove LED diode poželjno je montirati na hladilo! No ukoliko LED radi na temperaturi ispod 10°C, hladilo nije potrebno. U svim drugim slučajevima kada LED kontinuirano radi dulje od 10 minuta preporuča se korištenje hladila, jer u slučaju pregrijavanja životni vijek LED diode pada! Preporučene dimenzije hladila date su na slici uz oglas.


Za sva pitanja, savjete oko spajanja i montaže, te naruđbe, kontaktirajte me na mail: mhlxled@gmail.com ili mobitel: 095 5257 234.

Pogledajte i moje ostale oglase!

Karta

Oglas objavljen
04.12.2020. u 22:26
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3140 puta